4/7/16

De viatge pel Senegal:

La Raquel M. Martínez és estudiant de periodisme a la UAB i redactora a La Columna i és allà on ha publicat les seves cròniques del viatge al Senegal:

"La platja de Yoff és un plató on s’hi roden a la vegada moltes escenes diferents d’una mateixa pel·lícula. Després d’un bany a les aigües de l’Atlàntic, calentes per la brutal calor africana, comencem un passeig d’una hora resseguint la costa. Trobem turistes passejant a cavall, nens banyant-se, homes tocant el tam tam i ballant, un partit de futbol amb públic, les barques dels pescadors. Arribem fins a davant d’una mesquita, i ens hem de vestir per passar per davant. Just després, trobem el mercat de peix, on les dones venen i els homes compren, la calor aixeca una olor forta, i el producte rau tirat a terra o s’acumula en sacs de paper. I per tota la sorra, escombraries i peixos morts, sobrants d’altres dies, que han anat a parar de nou al mar, l’abocador públic no oficial. 

I entre tot això, una escena preciosa: la posta de sol, càlida, amb una llum diferent, intensa, que emmarca la ciutat rere la platja i crea reflexos al mar i contrallum...."


I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...