12/12/16

Conferència “Somnis a low cost, Amèrica i Àsia sense bitllet de tornada”

Coneguem el món acaba l'any amb una molt interessant conferència “Somnis a low cost, Amèrica i Àsia sense bitllet de tornada” que tindrà lloc el proper divendres 16 de desembre a les 19h a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra. 

La Marta Muñoz i la Marina Martínez són dues viatgeres d´esperit inquiet que un dia van decidir provar com seria viatjar sense bitllet de tornada. Durant quasi dos anys, recorren el continent americà i asiàtic sempre de sud a nord de les maneres més diverses: fent autostop a l´Argentina, la Xina o Tailàndia, navegant en un vaixell de càrrega cap a la selva peruana, recorrent Indonèsia en moto, acampant als Estats Units, Colòmbia i Mongòlia, dormint en perruqueries a Myanmar… aquestes i d´altres aventures les trobem al seu blog de viatges The patitas en el mundo, on ens expliquen com és possible complir somnis encara que sigui a low cost.

 No us ho perdeu!

4/12/16

En ruta per Montenegro

Viatgisme és el bloc d'en Kimi on ens presenta relats plens d'interés i informacions que ens animaran a viatjar ben a prop o ben lluny. Avui podem descobrir Montenegro gràcies a les seves paraules i imatges:

"Sol! I quin canvi. El poble que ens havia semblat lleig havia canviat de cara i ara brillava. Després de passejar-hi vam enfilar cap al nord i després cap a l’est, seguint el Canyó del riu Tara, encara més espectacular que el del dia anterior (de fet, el segon més llarg del món darrere del Grand Canyon). Una pausa es va merèixer el pont sobre aquest riu anomenat Pont de Đurđevića, del 1940 i amb vistes espectaculars..."

I si voleu trobar un bon allotjament arreu us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...