12/4/17

S'acosta Sant Jordi i us recomano alguns llibres de viatges (3)

I tercera proposta, en un dia que per mi és força especial, i aquest cop em faig una mica de publicitat, crec que és un bon llibre per regalar en aquesta data...

CONTES DE LA RUTA DE LA SEDA d'Eduard Balsebre

Contes i llegendes que han fet durant segles i segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut.

Un recull fet seguint els ensenyaments mil·lenaris dels mestres sufís que ens aconsellen: “quan hagis de triar un camí, tria el camí del cor” i un petit homenatge a tres indrets de la Ruta de la Seda que l'autor considera entranyables i especials: Àsia Central, Tibet i Xina.

Àsia Central, el cor de la Ruta, en la seva denominació més actual inclou cinc països nascuts de la fallida de la Unió Soviètica: Uzbekistan, Kirguizistan, Kazakhstan, Tadjikistan i Turkmenistan. El Tibet, el sostre físic i espiritual del món no necessita cap presentació. I que dir de la Xina, bressol literari, cultural i celestial...

Tres indrets fascinants amb estepes infinites, deserts sense retorn, rius mítics, muntanyes en el sostre del món, ciutats de llegenda i una inigualable barreja de cultures, ètnies, religions, llengües i tradicions que sedueixen a primera vista als viatgers d’avui en dia com van fascinar a mercaders, exploradors, monjos i arqueòlegs en segles anteriors.

Enllaç per comprar-ho


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...