12/5/17

I avui arriba a Barcelona "Érase una vez un Rey"


Després d'haver estat de gira exitosament per Lleida, Sant Esteve Sesrovires i Igualada, l’obra de teatre “Érase una vez un rey” dels salvadorencs TNT (Tiempos Nuevos Teatro) acaba la seva estada per Catalunya en el barri de Gràcia de Barcelona.

Avui, divendres 12 de maig a les 20h al teatre de l'ACIDH (c. Milà i Fontanals, 49) tindrà lloc la darrera oportunitat de gaudir a Catalunya d'aquesta sàtira política.

L'obra és un clàssic del teatre llatinoamericà, i ha estat presentada per diferents companyies en molt diversos festivals, obtenint nombrosos premis.

És la història en clau d'humor de tres personatges que viuen en un abocador d'una gran ciutat, on les seves vides transcorren entre la fam, l'avorriment i la recollida de papers i llaunes. Però un dia decideixen donar una nova visió a la seva vida iniciant un joc de fantasia per evadir-se de la seva realitat.

Però allò que ha començat amb innocència i com una diversió es converteix en la disputa pel poder en aquest petit univers que habiten els personatges.


Com una fabula de la realitat dels diferents sistemes polítics actuals floriran la corrupció, la manipulació, la traïció, l'explotació i les ànsies desmesurades de domini. El relat, del qual es desprèn una història comuna a molts països, s'ajusta totalment al moment polític que vivim a Catalunya i a l'estat espanyol.

US HI ESPEREM !!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...