7/11/17

Conferència: Pedalant per Eslovènia

Com en altres anys, el proper 12 de novembre a les 18h en Xavier Tarafa tindrà el plaer de compartir amb tots nosaltres les seves aventures i experiències del viatge d'aquest estiu. En aquesta ocasió ens porta a Eslovènia.  
 
Aquest és un dels països més joves d'Europa i el menys orientals de tots els Balcans. Des de la costa adriàtica al Alps Julians, un país on hi pesa més el seu passat austro hongarès que la seva antiga pertinència a Iugoslavia. En Xavi Tarafa, en va recórrer els seus racons en bicicleta i un any més serà a Gent del Masnou per explicar-nos-ho.
 
La conferència tindrà lloc a la seu social de Gent del Masnou. Carrer Dr. Agell 7, el Masnou. Per més informació podeu consultar https://www.facebook.com/events/626720637717581/

http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/ Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...