2/1/18

I també podeu regalar "10 rutes per Taixkent"

I aquestes festes també podeu regalar "10 rutes per Taixkent.Descobrint la mil·lenària ciutatde la Ruta de la Sedai la capital del nou Uzbekistan" un llibre que ens acosta en les seves 116 pàgines a una gran desconeguda, la capital de l’Uzbekistan,  la millor porta d’entrada a l’Àsia Central.

Taixkent és una mil·lenària ciutat cruïlla de caravanes de la Ruta de la Seda que any rere any es va reconstruint i modernitzant. Entre els seus carrerons i monuments batega el cor de milers de ciutadans d'infinitats d'ètnies, cultures, llengües i religions que conviuen harmònicament donant vida a una ciutat plena d'art, literatura, gastronomia, història i música.

Per primer cop una guia en català dedicada a Taixkent que ens descobrirà deu interessants rutes per conèixer la ciutat i el seu rostre més desconegut i fascinant, a més de presentar-nos la ciutat vella, l’ànima religiosa, la ciutat dels erudits i poetes, els basars de la Ruta de la Seda, la capital d’un imperi, el cor de la revolució o l’essència de la ciutat del segle XXI.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...