Allotjament

Podeu trobar allotjament mitjançant diferents cercadors d'hotels, com per exemple: Booking, eDreams, Destinia, Hotel.info, Hoteles.com, Atrapalo, Budgetplaces, Lastminute, Agoda, Expedia, Tripadvisor, Hotelius, Hotelopia, Trivago, Logitravel, Hotelplease o HotelClub. I si voleu hotels "selectes" teniu a Prestigia.


Un altra possibilitat es consultar alguns dels cercadors de les companyies hoteleres on s'acostumen a trobar ofertes, com per exemple:

- Accorhotels (Ibis, Novotel, Mercure, etc.)
- RIU Hotels & Resorts
- Hotelopia (Tui Travel i la seva pàgina especial d'Ofertes)
- Iberostar
- NH Hotels
- Eurostars Hotels
- Scandic (especialitzats en Suecia, Noruega, Dinamarca, Finlàndia i el nord d'Europa)  

També podeu trobar  allotjament a bon preu en apartaments en les webs d'OnlyApartments, Budgetplaces, Infohostal o Oh-Holidays, i en cas que cerqueu turisme rural podeu visitar la pàgina TopRural.Per allotjar-vos en B&B, Hostals, Albergs o Guesthouses res millor que algunes d'aquestes pàgines:

- Budgetplaces
- Infohostal
- Hostelbookers
- Hostelling International
- Hostelsclub
- The backpacker
- Tripadvisor

Hi ha altres opcions d'allotjament com pot ésser l'intercanvi de cases i entre elles podem destacar un parell d'agències: Intercambio de casas i Exchangeo.


Per últim, hi ha interessants recursos com el Couchsurfing, on poder dormir de franc a casa dels membres de la xarxa (un filosofia de viatge) o Hospitality Club. També, hi ha altres alternatives com Airbnb, on podem llogar una habitació en una casa particular o Windu que et permet trobar allotjament en llocs diferents...

I si voleu estalviar al màxim podeu tenir informació de com i en quins aeroports es poden dormir a Sleeping in Airports.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...