19/12/11

Nou calendari AMU DARIA 2012. Fes la teva reserva !!!

Des d' AMU DARIA, Associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda,  i gràcies a l’èxit de l’any anterior, ens hem tornat a animar a editar el nou CALENDARI 2012 dedicat aquest cop a la fascinant UZBEKISTAN, on trobareu una selecció d’imatges d’indrets mítics i espectaculars com Samarcanda, Bukharà, Khivà, Nurata, la vall de Fergana o Taixkent, realitzades pel grup d’amigues i amics que varen viatjar aquest estiu amb nosaltres a aquest país. Esperem que us agradi !!!

Per tal de fer realitat aquest calendari, una altra petit somni, necessitem el vostre suport: Com l’any anterior volem editar un munt de calendaris (model sobretaula amb unes mides de 10 x 21 cm) i per això necessitem un petit cop de mà econòmic: Hem creat un VAL de COMPRA de 10 € que dóna dret a reservar 3 calendaris pel preu de 2 (el preu a les botigues serà de cinc euros per unitat) i un cop feta la reserva ens comprometem a fer-vos arribar els calendaris a l’adreça que ens indiqueu durant aquestes festes (entre finals de desembre i principis de gener), ben senzill !!!

D’aquesta manera ens ajudeu a fer front a la inversió inicial per a l’edició del calendari (i la seva distribució) i al mateix temps ja teniu garantit un bon regal per la família, amics i amigues viatgers, companys/es de feina, “amic invisible”, regal d’empresa, etc.

Què us sembla la proposta…??? Ens voleu donar un cop de mà…??? Si esteu interessats només ens heu d’escriure a calendari2012@larutadelaseda.cat indicant les vostres dades de contacte (nom i cognoms, telèfon, e-mail de contacte i l’adreça on voleu que us fem arribar els calendaris) i en 48 hores us enviarem les nostres dades bancàries on heu de fer l’ingrés… i ja només restarà esperar l’arribada dels calendaris, moltes gràcies !!!!

En total volem vendre 120 Vals de Compra en pocs dies així que no us ho penseu gaire…

Moltes gràcies !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...