La Catosfera Viatgera


La Catosfera Viatgera és l'espai dedicat a mostrar els centenars de blocs (o blogs) de viatge escrits en català.

Aquest és el vostre directori dels blocs de viatges en català . L'any 2012 hi ha llistats prop de 500 blocs amb més de 2.000 destinacions.

Si voleu que el vostre bloc de viatges formi part de La Catosfera Viatgera només heu d'enviar un correu electrònic a catosfera@elblocdelsviatges.cat i en pocs dies sortirà publicat en el directori i amb una nova entrada en aquest mateix bloc.

Si voleu col·laborar amb propostes, comentaris, donar un cop de mà o d'altres idees, no dubteu en escriure'm al mateix correu catosfera@elblocdelsviatges.cat.

Per últim, si voleu col·laborar amb aquest directori i donar-li més difusió trobareu una pestanya amb diferents models de bàners de la Catosfera Viatgera, podeu triar el que més us agradi i enllaçar-ho en el vostre bloc o web.

Moltes gràcies i bons viatges !!!

3 comentaris:

Kimi ha dit...

Hola! Fa dies que us estic intentant comunicar el meu blog i em dóna error el correu. Es tracta de Viatgisme: viatgisme.wordpress.com. Un blog amateur però que ja té uns anys i unes quantes entrades!

Gràcies

Eduard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eduard ha dit...

Hola Kimi, perdona que he trigat un temps en contestar... el passat desembre vaig fer una entrada dedicada a Montenegro i a Viatgisme a El Bloc dels viatges: http://blocdeviatges.blogspot.com.es/2016/12/en-ruta-per-montenegro.html

Que, per cert, en aquests dos mesos ha estat una de les més visitades del bloc... Espero que t'hagi agradat... una forta abraçada i bons viatges !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...