Lectures viatgeres

Primer de tot podeu gaudir d'aquest mapa viatger i literari realitzat per Llibres per llegir dedicat a Viatges de Literatura, un espai que mostra la relació entre destinacions, llibres i autors:


Mostra Viatges de literatura en un mapa més gran

A continuació teniu l'enllaç a llibreries, a algunes revistes de viatge on-line (entre elles YouKioske on trobar les més importants) i a les principals editorials de guies i llibres de viatge  per tal de conèixer que hi ha en catàleg o fer alguna compra.

Per cert, si us agraden les cites i frases de viatges podeu visitar Viatge a l'Orient.

Llibreries de viatges: 
 
ULYSSUS: Llibreria de viatges de Girona especialitzada en guies per viatjar, mapes, atles de carreteres, narrativa de viatges, llibres il·lustrats, etc. Cada cop que passo per Girona m'encanta perdre la mirada entre mapes i relats amb l'Onyar al fons...

HORITZONS: Llibreria de muntanya, viatges, natura, ciència i fotografia en el cor de l'Eixample de Barcelona que a més té una complerta programació trimestral de conferències, exposicions, audiovisuals, cursos i tallers... un bon espai on aturar-se a conversar sobre viatges...

MUNTANYA DE LLIBRES: La llibreria de Vic és el punt d’informació i de trobada per a tots aquells que volen emprendre un viatge, fer una expedició, practicar esports d’aventura, passejar amb la família, llegir apassionants novel·les d’aventures o conèixer les diferents cultures del món. 

Algunes Revistes de viatges:

Capdecreus : Revista digital de viatges en català. (cat)
Descobrir : Amb rutes per a conèixer els Països Catalans i més enllà. (cat)
Fronteras de Papel: Articles, imatges i diaris de viatges. (esp)
National Geographic : Un clàssic: Bons reportatges i espectaculars fotos. (ang)
YouKioske: Selecció de revistes per llegir i compartir  en internet (de franc): Geo, Travel, Désir de voyages, NG Traveller, Lonely Planet Magazine, Islands, Condé Nast Traveller, etc.

I aquí teniu un llistat de Col.leccions i Editorials de temàtica viatgera (guies i literatura):
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...