19/10/17

Esperits viatgers per Iran

Qui segueix aquest bloc ja sap que sóc un declarat seguidor d'Esperits viatgers, Montse i Xavier, una parella de l'Ametlla del Vallés,  i aquest cop encara més ja que es troben ara mateix a la meva estimada Àsia Central. Però de moment, us deixo amb un relat de les seves experiències a Iran:

"Després d'agafar forces i recollir les coes ens posen en marxa... i el primer serà acostar-nos a la Torre Azadi (en persa significa Torre de la Llibertat), un dels monuments vinculats a la revolució del '79. Al final de la gran avinguda Azadi, ens trobem amb aquesta gran torre amb forma d"Y" invertida, construïda l'any 1971 en commemoració del 2500 aniversari del primer imperi persa..."


http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...