7/4/18

Arriben a Barcelona les Jornades IATI dels grans viatges


T'agrada viatjar? I escoltar històries de viatges increïbles?

Arriben a Barcelona les Jornades IATI dels grans viatges (#iatiJGV) amb xerrades, microxerrades i classes magistrals 100% viatgeres. Serà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C / Rosselló, 515) el 14 d'abril de 2018. 

A les #iatiJGV comptarem amb xerrades de rodamón que han portat a terme viatges sensacionals en bici, cotxe, caiac, transports públics, a dit, en solitari, en família, en parella... 

I entre aquests espais tindré la sort de compartir una "microcharla" per viatjar amb els cinc sentits per la Ruta de la Seda. Us deixo l'enllaç on podeu descobrir un bon conjunt d'experiències viatgeres d'allò més interessants: http://www.jornadasgrandesviajes.es/barcelona-2018/ Aquest 2018 ens reinventem: hi ha 2 espais amb activitats simultànies, perquè tries si vols assistir a xerrades o classes magistrals (obertes a tothom i ja incloses en el preu de l'entrada). Tria el que més t'interessi i ves-te'n d'un espai a un altre sense necessitat de reservar plaça! Si a això li unim una gran paella a l'hora del menjar i unes canyes a manera de festa de tancament, serà un dia rodó, d'inspiració i bon rotllo viatger.


1 comentari:

Anònim ha dit...

bon dia me agrada aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...