"Kimchi, bibimbap, guksu, barbacoes… La
gastronomia coreana ofereix una amplia gama de plats. Les espècies i
salses sempre són presents a qualsevol plat, per potenciar el sabor dels
aliments, i ens va sorprendre el sabor intensiu del picant a la seva
cuina.
El plat per excel·lència a Corea és el Kimchi,
elaborat amb marinat de col i rave, condimentat amb pebrot vermell,
ceba, gingebre i marisc salat, tot ben barrejat i deixat fermentar. Més
que un plat únic, és l’acompanyament que mai falta a taula.El nostre preferit, sense dubte, són les barbacoes coreanes, tant pel seu sabor com pel que representa..."
5 comentaris:
m'agradaria fer un viatge turístic a corea del Sur per conèixer la seva gent, cultura, gastronomia, forma de vida i de vestir de persones que em semblen molt interessants i alhora allunyades de la nostra cultura i maneres de fer.
me gusta mucho tu blog
Seria un Pais molt interessant de visitar.Una cultura molt diferent i crec que es pot creixer personalment.
Un pais molt interessant a visitar. Quan pugui, hi aniré.
Corea és un país excepcional i la seva gent, realment soprenent. Algunes de les millones histories que ens van passar viatjant un any per lliure per Àsia van ser a Corea. El Mr.Lee, els autoestops, el coreà que parlava castellà, els padrins trekineros, etc.
És un país poc explotat pel turisme i això és molt d'agraïr. Des del Japó s'hi pot arribar fàcilment, ni que sigui un parell de dies per descubrir Buzan!
Fuet i Mate
Publica un comentari a l'entrada