24/10/18

Ruta per Corea del Sud

La Cristina i en Manel, la parella de Bona Vida, ens porten en aquesta ocasió fins a Corea del Sud. Jo els acompanyaria...:

"Kimchi, bibimbap, guksu, barbacoes… La gastronomia coreana ofereix una amplia gama de plats. Les espècies i salses sempre són presents a qualsevol plat, per potenciar el sabor dels aliments, i ens va sorprendre el sabor intensiu del picant a la seva cuina.

El plat per excel·lència a Corea és el Kimchi, elaborat amb marinat de col i rave, condimentat amb pebrot vermell, ceba, gingebre i marisc salat, tot ben barrejat i deixat fermentar. Més que un plat únic, és l’acompanyament que mai falta a taula.El nostre preferit, sense dubte, són les barbacoes coreanes, tant pel seu sabor com pel que representa..."

5 comentaris:

Estrella ha dit...

m'agradaria fer un viatge turístic a corea del Sur per conèixer la seva gent, cultura, gastronomia, forma de vida i de vestir de persones que em semblen molt interessants i alhora allunyades de la nostra cultura i maneres de fer.

Estrella ha dit...

me gusta mucho tu blog

somriure ha dit...

Seria un Pais molt interessant de visitar.Una cultura molt diferent i crec que es pot creixer personalment.

somriure ha dit...

Un pais molt interessant a visitar. Quan pugui, hi aniré.

Fuetimate ha dit...

Corea és un país excepcional i la seva gent, realment soprenent. Algunes de les millones histories que ens van passar viatjant un any per lliure per Àsia van ser a Corea. El Mr.Lee, els autoestops, el coreà que parlava castellà, els padrins trekineros, etc.
És un país poc explotat pel turisme i això és molt d'agraïr. Des del Japó s'hi pot arribar fàcilment, ni que sigui un parell de dies per descubrir Buzan!
Fuet i Mate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...