19/5/14

La màgia del viatjar per Tailàndia

La Mari i en Marc viatjen per dos motius principals i ens ho expliquen en el seu bloc La màgia del viatjar: "El primer i el més fàcil és aprendre. S'aprèn més de la vida global en 1 mes de viatge que en 1 any a casa teva (rutina diària, vida quotidiana).

El segon i molt més complexa és desaprendre. Desaprendre totes aquelles veritats que fins ara creiem intocables i universals. Totes aquelles coses que sense voler hem après a la nostre societat i que venen de sèrie imposades a la nostre ment. Costums, creences, hàbits, prejudicis. Estudia, vés a la universitat, tingues una feina fixa, casat, tingues fills i forma una família, hipotecat tota la vida amb una casa, un cotxe i porta un nivell de vida tant alt com puguis, jubilat als 67 anys i descansa. DONCS NO HO ACCEPTEM!!!

Pensem que la vida és massa curta com per passar-la sempre al mateix lloc; és per això que la nostre filosofia principal de la vida és viatjar durant tot l'any per tot el món tant com puguem! No pensem en el passat ni tampoc en el futur. Vivim el dia a dia. Recordem on érem ahir, però no pensem en on serem demà".

I per tot això, fa poques setmanes hi eren viatjant per Tailàndia...

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies per publicar-nos aquest petit article al vostre web!!! Ens ha fet molta il-lusió i ens anima a seguir endavant per escriure les nostres aventures! Marc i Mari

Eduard ha dit...

Gràcies a voslatres dos per fer-nos viatjar arreu del món amb els vostres relats i fotografies, una forta abraçada i bons viatges !!

Zerozerosset ha dit...

Bon dia

He intentat entrar a la vostra pagina (estic planejant un viatge a Tailàndia) i no he pogut: em diu que m'heu de convidar. Si us sembla bé, aquesta és la meva adreça:
albesajordi@gmail.com
i aquest és l'enllaç al nostre blog excursionista
http://xinoxanocaminades.blogspot.com.es
Salut!!

Eduard ha dit...

Bon dia Jordi, Et paso el g+ d'en Marc Costa un dels autors del bloc "La màgia del viatjar" i que ens presentàven aquest viatge per Tailàndia per veure si pots contactar amb ell: https://plus.google.com/103641602237096327848/posts i ara mateix faré una ullada al teu bloc... una forta abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...