25/5/14

Suïssa amb cotxe

Suïssa amb cotxe és el relat de la ruta per aquest país del centre d'Europa de la pà de la parella viatgera la Cris i en Jaume i el seu bloc El diari dels nostres viatges:

"Ens tornem a llevar molt aviat al matí ja que no podem desaprofitar el temps; avui teníem dos possibilitats: el Gornergrat o el Matterhorn Glacier. Els dos valen la pena, però no teníem pas temps per anar a tot arreu. Finalment ens decidim pel Gornergrat. 

Agafem el tren just al costat de l’estació central de Zermatt (76 CHF per persona). En total es tarda mitja hora per pujar fins a dalt de tot. El tren fa tres parades fins al Gornergrat: Findelbach, Riffelalp, Riffelberg. La puntualitat en els trens es immillorable. A les 10 del matí ja som a dalt. El dia està tapat, i es clar, a 3100 metres d’altura, fa una mica de fred. Es important portar un xubasquero ja que plou sovint. Nosaltres anem molt ben preparats. Veiem dos Sant Bernats enormes voltant per dalt; fan molta gracia, però si vols una foto has de pagar 8 CHF. També veiem cabres salvatges a la muntanya; aquestes s’acosten bastant a les persones..."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...