17/10/18

Curs: "Introducció a la cultura i la història de Mongòlia"



Fa poques setmanes vaig tenir el plaer de conèixer en Miguel Peyró, doctor en Filologia, especialista en Antropologia Lingüística dels pobles mongols i autor de diverses publicacions acadèmiques sobre el mongol i les llengües altaiques d'Àsia Central. En Miguel és un pou de coneixements que transmet  amb passió... 

A partir del proper 5 de novembre i durant set sessions comença el curs "Introducció a la cultura i la història de Mongòlia" a Casa Àsia i us el volia recomanar: "El curs és una presentació de la cultura mongol i la seva evolució a través dels temps. Aborda el tema tant des d'una dimensió social i històrica com des de la perspectiva de la pròpia cosmovisió d'aquest poble nòmada, dedicat tradicionalment al pasturatge de grans ramats per l'estepa d'Àsia Central.Durant el curs recorrerem l'aventura cultural dels mongols des dels seus orígens mítics fins a la Mongòlia actual, enfrontada al repte de mantenir la seva pròpia identitat dins el món global..."

1 comentari:

Fuetimate ha dit...

Quin curs més interessant! Nosaltres hem viatjat per Mongólica durant 1 mes, totalmente per lliure, el que ens ha permes força interacció amb locals "no turistejats". També ens hem llegit un parell de llibres d'hisòria centrats en l'època dels khanats. Però aquest curs ens hagués anat realment bé!
Fuet i Mate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...