13/5/14

Descobrint la Grècia Micènica

Viatges Pedraforca és un bloc de (petits) viatges, muntanya, indrets interessants per descobrir, i alguna cosa més  que avui ens convida a descobrir els secrets de la Grècia Micènica...:

"Grècia és país amb un passat excepcional, especialment l’anomenada Grècia Clàssica, que durant els S V i IV a C va fer unes destacadíssimes aportacions, que possiblement cap altra civilització en la història de la humanitat hagi pogut superar. Em refereixo a camps tan fonamentals com la política, les arts, la filosofia, la medicina... Bé, doncs uns quants segles abans de la Grècia Clàssica va existir una altra gran civilització - o millor dit cultura -, la Grècia Micènica, de la que us parlaré en el present article.
La Civilització Micènica va començar a originar-se a partir de l’entrada a la Península Balcànica d’un conjunt de pobles anomenats Indoeuropeus a inicis del II Mil·lenni a C, que procedien dels territoris on actualment trobem Ucraïna i el Sud de Rússia. Si van entrar a Grècia de manera pacífica o violenta, o en diverses onades migratòries, o eren grups petits o nombrosos, no queda clar i existeixen diferents teories al respecte..."

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...