10/10/17

El viatge de la Lluna per Sidney

La Lluna, la Eva i en Carles i estant vivint una gran experiència a Brisbane (Austràlia), en el seu bloc El viatge de la Lluna ens mostren les seves experiències i bastantes coses de les que fan, avui, una mostra Escapada de tres dies a Sidney:

"Si, el repte va ser aixecar-se d’hora i axí va ser. A les 7:30 del matí estava en ruta a… Bondi Beach!! Aquesta platja és una de les més famoses de Sydney i d’Austràlia, apart del programa aquell de veterinaris que és un furor a Catalunya (especial menció a la meva mare, fan número 1). Vaig arribar-hi amb transport públic i vaig esmorzar com a bon australià. Després vaig començar a fer la ruta més típica de la zona. De Bondi Beach, passant per les piscines naturals i passejant per la costa quedant empanat dels paisatges..."


http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...