27/2/10

Apunts de viatge: Hawai'i

Ja us havia parlat anteriorment d'un dels meus blocs preferits: Apunts de viatge d'en Jordi Canal-Soler (on parla dels seus viatges per Marroc, Alaska, Egipte, Indonèsia, Laos, Austràlia o França...) i avui us volia deixar amb els seus relats de Hawai'i:

"Miro cap a la costa i veig que a l’horitzó s’aixeca el perfecte perfil de l’escut volcànic del Mauna Loa. Des de la meitat dels seus 4.170 metres d’alçada, una cascada de verdor de cultius de cafè i d’esplendorosa vegetació tropical davalla fins al precipici de lava negra amb què la terra deixa pas al mar, a només cinquanta metres de l’embarcació on em trobo. Sóc davant de l’aeroport de Kailua-Kona, a la Big Island de Hawaii, al mig de l’Oceà Pacífic, i sota meu es troba un dels considerats deu millors punts d’immersió del món.

La presència dels avions tan a prop, abocats al cel en comptagotes cap a les altres illes de l’arxipèlag o cap al continent, fan creure impossible que sota la nostra embarcació, a només deu metres sota l’aigua, puguem veure d’aquí a poc un dels espectacles submarins més impressionants de tots els oceans..."

+ informació del país a Narinant: Estats Units
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...