25/2/10

De Chicago a Los Angeles (lluny de la Ruta 66)

L'Anna i en Pere han fet l'any 2009 un llarg viatge en cotxe entre Chicago i Los Ángeles sense fer la Ruta 66, un total de més de 10.500 km visitant Illinois, Missouri, Tenessee, Mississippi, Louisiana, Texas, New Mexic, Arizona, Utah, Nevada i Califòrnia i ens ho expliquen a Viatgeaddictes:

"Entre Nashville i Tupelo agafem un tros de l’anomenada Natchez Trace Parkway, una carretera gestionada per l'organisme dels National Parks que commemora un camí antic que connectava el sud del riu Mississippi, a través d’Alabama fins a l’actual Tennessee. És d’una extraordinària bellesa i es pot explorar senzillament amb cotxe, però també caminant, amb bici, a cavall... Diuen que val la pena agafar-lo ben bé des del principi per poder passar el pont que hi ha a l’alçada de Franklin. Nosaltres no ho fem, l’agafem a l’alçada de Leipers Fork, un petit poblet molt bonic. També ens expliquen que al poble, a la gasolinera, que també és colmado i restaurant, s’hi menja molt bé.

Durant el camí val la pena parar-se a algun dels múltiples Visitor Center, ja que hi ha gent molt amable (són voluntaris), et donen molta informació i mapes útils. Fins i tot, cafè i galetes i pots estar una estona fent-la petar amb ells...."

+ informació del país a Narinant.cat: Estats Units

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...