26/5/13

L'aventura de viatjar per Sri Lanka

"Tipa i satisfeta, cap a buscar el bus, de nou. Per cert, viatjar en bus per Sri Lanka és extremadament barat. Un trajecte de 3 hores costa unes 100 rupies, uns 0,60€! Això sí, en bus local que fa bastants parades... però, disfrutant del paissatge o parlant amb qui se m'asseu al costat, passa ben ràpid... Tret d'algun dia que és de nit i sóc al bus, llavors sembla que mai arribo a destí i m'agafa una mica de pànic per arribar, buscar guesthouse... Així doncs, agafo un bus rumb Tissamarama. Arribo de nit. Trobo un hotel per RS800 (4.90€). Se'm dóna bé això de regatejar.

La dona de l'hotel, super mami explicant-me que una filla seva s'ha casat amb un francès i viu a França. M'aixeco a les 5 del matí per començar el dia fent un Safari al Yala National Park. Oh... El meu primer safari a la vida. Bambis, molts molts cocodrils, famílies senceres d'elefants, ocells peculiars... I el lleopard! Tot salvatge...! Dic el lleopard perquè no és fàcil de veure, hi ha gent que ha anat al parc unes 5 vegades i no l'ha vist..." 

Relats com aquest de Sri Lanka omplen el bloc L'Aventura de viatjar de la Nuriales on ens mostra el viatge de 10 mesos per Oceania i Àsia a la recerca de gaudir de mil i un instants inoblidables...


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

1 comentari:

Nuriales ha dit...

Hola Eduard, ha estat una grata sorpresa veure que m'has compartit al teu blog. Quina il.lusió! Moltes gràcies i enhorabona pel teu blog, segur que de gran ajuda per moltes persones. I és que no hi ha res com les experiències viscudes... Viatjar és una aventura! Gràcies de nou ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...