23/5/13

De viatge per Vietnam

B@netes World és el bloc del Pep Cabanes on ens delecta amb la seva passió pel cinema i les sèries de TV i on també podem trobar entrades dedicades als seus viatges i les seves recomanacions de llocs a visitar, així com algunes anècdotes d'allò viscut... avui us convido a llegir els seus "m'agrada - no m'agrada" dedicats al Vietnam:

"M´ha agradat, i molt la Bahia de Halong, un ESPECTACLE de la naturalesa en majúscules. Navegar-hi durant un parell de dies amb un vaixell per nosaltres tres, amb cuiner i capità, és un de les millors coses que he fet mai. Snorkel, kayak, nedar a les 7 del mati, posta de sol enmig d´un entorn natural inigualable. 

M´ha agradat la bellesa de postal dels paratges del Nord del Vietnam. Infinits camps d´arròs i blat de moro cultivats en llocs impossibles. 

M´ha agradat els nens vietnamites. Tenen una bellesa especial i una mirada molt pura. Te´ls emportaries a tots a casa. Per les terres del nord (més rurals), se´t quedaven mirant i deixaven anar un "Hello" enmig d´una rialla inmensa. Mai havia saludat tant a tants nanos..."


I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...