15/5/13

13 mesos de viatge arreu del món

Sentint el món és el bloc d'una parella viatgera que durant els anys 2011 i 2012 van estar 13 mesos de viatge arreu del món visitant i gaudint d'un munt de països com Sri Lanka, l'Índia, Nepal, Tailàndia, Laos, Austràlia, Mèxic, Guatemala o... Costa Rica:

"Ja a Costa Rica de nou, ens dirigim a Cahuita. Un poble a primera línia de mar caribeny, a les portes d’un dels parcs Naturals de la zona, amb platges d’aigua cristal·lina, amb sorra blanca i algunes de sorra negra, resseguides per fileres infinites de palmeres. 

Destinem 3 dies d’aquest viatge a viure a l’estil caribeny; un bon bany, prendre el sol, dormir sota una palmera, migdiades amb el balanceig d’una hamaca i menjar molt i molt bé. Hem tingut la sort de descobrir un nou restaurant a Cahuita, només fa 2 mesos de la seva inauguració però el destaquem per la seva relació qualitat – quantitat – preu - servei, és el Surf Caribbean Food, just al carrer principal. I el millor de tot, en mans d’una jove Catalana, L’Olga, de Lleida. Amb ella compartim experiències del viatge, somnis i il·lusions, despedint-nos amb un fins la propera. I de nou la sort ens regala una gran experiència, tot pedalant dalt les bicis, de sobte en plena carretera veiem una boleta de pel travessar. Ens aturem, i allà, enmig del no res, un ós peresós de 3 dits. L’observem i quedem fascinats de la seva bellesa, una bonica cara ens mira tot desorientat. I es que resulta que aquest animals viuen dalt els arbres, i en excepcions molt estranyes baixen, i menys enmig de l’esfalt de la carretera. El deixem avançar lentament fins que arriba a l’herba, allí, juntament amb algun altre turista, decidim acostar-lo fins a un arbre, i amb molt de tacte un senyor l’agafa, com si fos un petit infant, l’apropa al tronc d’un arbre, i com peix a l’aigua, l’ós s’enfila tronc amunt.


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...