19/5/13

29a. Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona 2013

I el proper 23 de maig té lloc la inauguració de la nova Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona (que durarà fins a l'11 de juliol) a les 18h. al PIJ Ciutat Vella a càrrec del Regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, i amb la conferència “Marroc i República Dominicana, del barri a l’origen” a càrrec de Wilker Omar Cabral, gran coneixedor del país i la cultura de la República Dominicana i Mercè Amor, cofundadora de Diàlegs de Dona:

"La Mostra de Turisme d’enguany vol apropar una visió diferent i enriquidora dels països de procedència dels nostres veïns. Marroc i República Dominicana representen dues de les cultures que enriqueixen més els carrers del cor de Barcelona i per aquest motiu us volem donar una visió social, cultural i turística en primera persona d’aquests països i així oferir i compartir les vivències dels nostres convidats. T’explicarem tot el que no surt a les guies d’aquests dos països. Tota una aventura!"

I per més informació sobre les exposisions, conferències, assessoraments viatgers, concursos, tallers i llocs on es fa només heu de consultar la seva web... Bons viatges !!!


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...