3/5/13

L'Eduard de nou al Québec

El juny de l'any 2011 l'Eduard torna a viure al Quebec i des d'allà ens mostra les seves experiències i la bellesa d'aquesta zona del Canadà... avui una de nevades:

"Ahir diumenge i avui dilluns hem tingut la tempesta de neu més forta de tot l'hivern. En dos dies han caigut 67 cm de neu! Això és una cinquena part de tot el gruix de neu en un hivern, de mitjana! Totes les escoles i instituts de la Gaspésie tancats, molts comerçons i serveis públics també.

He trigat 20 minuts només per obrir-me un camí (gairebé un túnel) fins al cotxe, desenterrar-lo de la neu i sortir a la carretera (la llevaneus acabava de passar). Per sort pel matí la visibilitat era bona i he pogut arribar a la feina, tot i que he hagut d'esperar un quart d'hora perquè la màquina llevaneus obrís pas al carrer on tinc el despatx i netejés prou l'aparcament per poder deixar el cotxe en algún lloc que no fos simplement al mig del carrer. Tot i aixó, només dos companys de feina no han vingut a treballar..."


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

2 comentaris:

Cristina Callao ha dit...

Pèl teu bloc, pèl teu entusiasme, per la manera d'escriure, per tot això i molt més t'atorgo el premi Best Blog Award, espero que te faci tanta il·lusió com em va fer a mi.
http://psicologia-biopsicosocial.blogspot.com.es/

Eduard ha dit...

Eiiiii Cristina, Moltes gràcies !!! sempre fa il·lusió rebre un reconeixement blocaire i més d'un bloc com el teu... una forta abraçada !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...