21/9/08

Premis Blocs Catalunya

Avui us volia comentar un nou esdeveniment a la Catosfera: fins el proper 30 de setembre té lloc el procés de votació dels Premis Blocs Catalunya, un projecte que vol reconèixer, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa tot i donant més visibilitat a aquesta llengua a Internet.

Una iniciativa que m’ha encoratjat a presentar a aquesta votació dos dels blocs als quals dedico sentiments i il·lusions:

- El Bloc dels Viatges, un espai col·lectiu de literatura (i d'imatges) de viatges en català on cada dia des de fa més d’un any (la setmana vinent celebrarem l’entrada 400 amb una sorpresa...) es donen a conèixer les rutes, aventures i descobriments de viatgeres i viatgers d’arreu dels cinc continents.

- El bloc Amu Daria, un espai personal dedicat a una passió: l’Àsia Central i la Ruta de la Seda, on el record de les experiències viscudes i l’agraïment per l’hospitalitat, l’estima i els ensenyaments gaudits en un viatge de vuit mesos per aquestes terres es combinen amb els contes, les llegendes, la història, la llengua o la música.

En aquest sentit, si us ve de gust, us convido a votar tant El Bloc dels Viatges en la categoria de Literatura (a aquest enllaç) com el bloc Amu Daria en la categoria de Personals (a aquest enllaç).

Per acabar, val la pena aprofitar aquests Premis per llegir altres blocs i blocaires que ens mostren i comparteixen la seva creativitat, reflexió i sentiment dia rere dia. Entre ells i elles podeu trobar algun dels que m’agraden i que us convido a votar: Núria Borràs (“Pels camins del món”), Eduard Muntaner (“Com gotes a l’oceà”), Ferran Canet (“Coses de Beirut”), Miquel Tuson (“La llumenera de Nova York”), Isabel Barriel (“PoesiaAula”), David Madueño (“Llunàtic”), Javier del Campo (“La Gran Travessa”), Guillem Espriu (“Roig i gracienc”), Daniel Closa (“Centpeus”), Xavier Peytibi (“eXaps. Partits polítics i internet”), Salvador Sorrosal (“Sorrobloc”), Judith Vives (“Espai Isidor”), Jesús M. Tibau (“Tens un racó dalt del món”), Antònia Pons (“El Sàhara, trenta anys d’exili, trenta anys d’ocupació”) o Josep M. Bové (“Té la mà Maria”).

De ben segur gaudireu de bones estones i descobrireu relats de gran qualitat... Moltes gràcies !!!

9 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per la recomanació. Visitaré alguns dels recomanats, tot i que molts ja els coneixo

Anònim ha dit...

Hi ha de millors que aquest, però gràcies per la informació.

Isabel Barriel ha dit...

Moltes gràcies.
Per convidar-nos a votar blogs de qualitat, i per incloure a la teva llista de recomanats el "Poesiaula", que últimament es fica per tot arreu.
Endavant!
Fas una feina excel·lent.

Isabel

Jobove - Reus ha dit...

el teu blog de viatges acaba de estar votat per un servidor, de res !!!!

gràcies per le referencia
i salutacions

Anònim ha dit...

Gràcies per les recomenacions i felicitats per la feina feta. Ja tens el meu vot. Salut i força !!

Roger

Eduard ha dit...

Moltes gràcies a tothom !!!

Anònim ha dit...

Eduard, gràcies i felicitats per la feinada que fas!

I gràcies també per posar-me entre els blocs (he de reconèixer que són coses que fan il·lusió!)

Anònim ha dit...

També tens el meu vot, un petó !!

Montse

Eduard ha dit...

De nou, gràcies a totes i tots i sembla que demà dilluns donen els resultats... bona sort a tothom !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...