28/9/08

I ja portem 404 relats viatgers...

Avui es publica l’entrada 404 de El Bloc dels Viatges i volia celebrar-ho d’una manera especial...

Ja fa mesos que una bona amiga, la Natàlia, em va comentar que estaria bé fer algun tipus de celebració o d’agraïment en El bloc dels viatges i així, he pensat que podríem aprofitar avui per fer-ho: Rebreu un llibre de franc !!!

Els que em coneixeu personalment sou sabedors de la meva vinculació amb Huacal (ong de solidaritat amb El Salvador) i amb l'ong REDS (Red Europea de Diálogo Social) impulsora de la col·lecció de llibres de cooperació internacional "Camino del Sur". Amb el seu suport i amb la voluntat de donar a conèixer les activitats que s'hi duen a terme hem acordat fer arribar a les persones que estiguin interessades un exemplar en català del llibre “El Salvador, entre la naturalesa i la mà de l'home” d'aquesta col·lecció.

“El Salvador, entre la naturalesa i la mà de l’home” és una visió d’aquest país, després dels terratrèmols de l’any 2001 per part d’un equip de periodistes i reporters gràfics de mitjans de comunicació salvadorencs i catalans que comparteixen amb tot un poble, no tan sols els efectes dels sismes, sinó que també la responsabilitat dels governs en aquesta tragèdia. Per aquelles persones que no coneixen gaire aquest petit país d’Amèrica Central és una bona aproximació a la gent, a la seva vida i als seus valors.

Rebre aquest llibre és ben senzill: Només cal escriure durant el mes d'octubre un correu (indicant les vostres dades bàsiques: nom i cognoms, adreça, població i codi postal*) a l'adreça electrònica amudaria07@yahoo.es en què hi presenteu el vostre bloc o web de viatges, del qual publicaré una entrada a El Bloc dels Viatges en els mesos de novembre i desembre. A banda, rebreu aquest llibre al domicili que em faciliteu sense cap tipus de cost abans de final d'any.

Hem pensat que és una bona manera tant de celebrar les més de 400 entrades com de donar difusió a la tasca de solidaritat i cooperació internacional de les associacions abans esmentades. Així que esperem els vostres escrits...

Moltes gràcies a tothom que segueix i col.labora amb El bloc dels viatges, bona lectura, bons viatges i fins aviat !!!

(*) Un cop feta la tramesa les dades facilitades seran eliminades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats x 400 ! T'escric per rebre el llibre del Salvador i gràcies !

V.

Gerard ha dit...

Felicitats pels 404 relats i endavant en la teva tasca humanitària i amb el bloc recomanant nous llocs i indrets.

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres pel suport i la solidaritat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...