1/5/13

Primera i alegria donant la volta al món

L'Ester Romeu i el Ramon Aymerich son una parella que entre els anys 2011 i 2012 es van anar a donar la volta al món i ens ho relaten en el seu bloc Primera i Alegria amb entrades com les següents que ens mostren  la seva ruta per Namíbia:

 "Hem visitat el nostre primer desert. Ens ha agradat tot i el vent, la calor, la sorra que menges i les carreteres que aixequen polseguera. Caminar per un desert sense ningú al costat amb un sol groc com un ou i un cel blau a matar és una experiència especial (si fóssim més trascendentals podríem dir que és una experiència espiritual però no és el cas). T’aixeques a les 4 del matí per agafar el cotxe, pujar una duna (costa molt si tens en compte que el vent et tira enrere) i veure sortir el sol. Aixo sí, després, la baixada es fa en un moment. Tens dues opcions: o bé deixar-te portar per l’inèrcia de la pròpia baixada o bé agafar una taula i deslliçar-te com si estiguessis a la neu fent snowboarding..." 


Ara tots els seguidors/es de El Bloc dels Viatges teniu un descompte del 20% en la compra de qualsevol Planificador de Ruta WAY AWAY indicant el codi ELBLOCDELSVIATGES en l'apartat "Si tens un cupó o bo indica aquí el teu codi ". I de destinacions hi ha un munt: Xina, Japó, Espanya, Austràlia, Andalucia, Beijing, Tokio, Amsterdam, Barcelona, Granada, Venècia, Roma, Sevilla, etc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...