27/4/13

Mil i una coses a fer a Dinamarca

La Mònica Catalán és  periodista i una apassionada dels viatges que fa uns mesos va crear el bloc Mil i una coses a  fer amb l‘objectiu d’oferir una eina útil per a tots els amants dels viatges i les escapades originals i on ens ofereix les seves cròniques viatgeres de destinacions com Skagen, on s’uneixen els dos mars a Dinamarca:

"Aquesta platja, a 3km del poble, és la punta de terra més septentrional del país. La seva particularitat, però, és que és el testimoni més directe de la unió de dos mars, l’Skagerrak i el Kattegat, o el que és el mateix, les aigües del Mar del Nord i les del Bàltic.Això es tradueix en un espectacle visual inèdit. Els qui s’hi apropin veuran el xoc de les dues corrents d’aigua formant una línia perfectament definida i que no deixa dubte d’on es troba la frontera de cada mar. Per arribar-hi haureu de seguir la carretera nacional 40 que travessa el poble d’Skagen i deixar el cotxe a un aparcament situat a l’inici de la platja. Encara que no hi ha res que ho indiqui, recordeu que és de pagament. A partir d’aquí haureu de continuar a peu vorejant la platja, poc més d’1 km.

La força de l’aigua aquí és molt forta i les corrents poden ser mortals, de fet aquesta platja ha estat protagonista de molts naufragis al llarg de la història, pel què es recomana no banyar-s’hi. Tot i això, porteu el banyador o roba impermeable (segons l’època de l’any) perquè el vent i l’aigua poden haver deixat inundades algunes parts de la platja, de manera que si voleu continuar fins al final no tindreu més remei que travessar-les, però no us preocupeu l’aigua només arriba fins als genolls..."

Ara tots els seguidors/es de El Bloc dels Viatges teniu un descompte del 20% en la compra de qualsevol Planificador de Ruta WAY AWAY indicant el codi ELBLOCDELSVIATGES en l'apartat "Si tens un cupó o bo indica aquí el teu codi "... I penseu que hi ha rutes per llargs viatges com Xina, Japó, Espanya, Austràlia, Andalucia, Beijing, Tokio, etc. tant com escapades de cap de setmana a  Amsterdam, Barcelona, Granada, Venècia, Roma o Sevilla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...