1/4/13

Km 37 a l'Argentina

La parella viatgera formada per "un ganxo i una castallarenca que si fóssim rics passaríem molt de temps viatjant però, com que de moment no ho som, intentem aprofitar les vacances per descobrir una mica de món" són els autors del bloc Km 37 que ens explica els seus viatges i rutes arreu del món com el seu viatge l'any 2010 per l'Argentina:

"El segon dia, el varem dedicar íntegrament a la part argentina de les catarates d’Iguazú. Les nostres expectatives no eren massa elevades… Total, un salt d’aigua un xic més gran que la majoria pensàvem… Doncs no!!!! És una de les coses més impresionants que hem vist mai! Ens va deixar bocabadats, esmaperduts i garrativats! S’ha de veure! Des del cantó argentí, hi ha mil-i-un camins que permeten explorar tots els racons possibles de les catarates. O sigui, que dóna per molt.

El tercer dia (de fet mig dia), el varem dedicar al cantó brasiler. Des de l’estació de Puerto Iguazú, surten busos que hi van directe. Ah! No oblidar el passaport! Aquest cantó amb un matí està tot vist, però ofereix unes vistes més espectaculars..."

Avui us recomano fer una ullada a un dels meus cercadors preferits EDREAMS on trobareu descomptes i OFERTES amb importants estalvis en les seves combinacions de vols i hotels
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...