28/3/13

La volta al món amb bicicleta

Rodamon.tv és el bloc d'en Xavi Narro de Collserola, un llarg viatge amb bicicleta al voltant del món durant un any. El 29 de juliol del 2012 va reunir els seus familiars i amics a la plaça de Catalunya de Barcelona i va començar a pedalejar amb la intenció de tornar a casa, però per l’altra banda. Ara ja ha passat per França, Mònaco, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Hongria, Romania, Moldàvia, Ucraïna, Rússia, el Kazakhstan,la Xina, Vietnam, Laos, Tailàndia, Malàisia i Austràlia des d'on ens explica les seves darreres experiències:

"Dia 235 (20/03/13, Bororen – Gin Gin, 112 km (total: 19.672), 6h:37m:25s.

M’he passat el dia pedalejant per un immens bosc d’eucaliptus. He trobat diversos senyals que advertien de la presència de coales. Suposo que si t’ataquen en grup poden ser perillosos. Però per més que he buscat entre les branques sacsejades pel vent, no n’he vist cap de carn i ossos. Segurament eren a casa, ben aixoplugats de la pluja que no ha parat de caure en tota la jornada. No com altres. 

L’etapa ha estat tan esgotadora com la d’ahir, però fins i tot jo tindria vergonya de tornar a fer servir el truc de “estic tan cansat que avui us quedeu sense relat”. I després de la pasta que heu pagat per la subscripció, seria tota una injustícia que jo no complís amb la meva feina, oi? Com deia, a part de Bororen, el poble des d’on he sortit, i Miriam Vale, que era a tan sols 12 km del primer, no he trobat cap altre rastre d’assentament humà fins al final de l’etapa, a Gin Gin. Entremig, al llarg de 100 km, tan sols un ingent bosc poblat bàsicament per eucaliptus i, segons els senyals de trànsit, per coales".

I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...