21/3/13

"Taller de narrativa de viatges on line" amb Gabriel Pernau

Pas9, associació cultural del barri de Gràcia de Barcelona,  organitza un Taller de narrativa de viatges en línia d’una durada de deu setmanes amb el periodista, escriptor i viatger Gabriel Pernau. Aquest taller que s'imparteix en col·laboració amb la llibreria Altaïr es presentarà el pròxim 11 d’abril al fòrum de la mateixa llibreria, a la Gran Via de Barcelona.

Aquest curs en línia  que ja ha obert el períodes de reserva de places començarà el proper 22 d’abril i durarà fins el 28 de juny. El curs ofereix les eines necessàries per iniciar-se o aprofundir en l’apassionant gènere de la narrativa de viatges. En ell es parlarà d’alguns dels millors autors que ha donat i dels seus estils, de les diferents maneres de relatar un viatge, de trucs per captar l’atenció del lector i de totes les possibilitats que les noves tecnologies posen al nostre abast perquè, si ens decidim a posar per escrit experiències personals, els nostres textos tinguin la màxima difusió que sigui possible. 

Gabriel Pernau és periodista des de fa prop de trenta anys i ha escrit una dotzena de llibres, tres dels quals sobre viatges: A la Xina amb bicicleta (1998), Tot Cuba amb bicicleta (1999) i Per terres d’Al·là (2006). Ha publicat reportatges de viatges a les revistes Altaïr i Viajes National Geographic i al dominical dels diaris Ara o La Vanguardia.

Es tracta d’una experiència pilot que formarà d’un programa més ampli de cursos que ens oferiran l’any vinent i en què Pas9 vincularà viatges, narrativa, periodisme i fotografia. 

Per a més informació i inscripcions podeu escriure a pas9nou@gmail.com


I us recomano fer una ullada a la secció d'OFERTES per viatjar en els propers mesos, especialment la part de vols, hotels i escapades de RUMBO ja que hi ha algunes molt i molt interessants...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...