3/3/13

Pam a Pam per la carretera dels Pamirs

"Quan vem comencar aquest viatge no sabiem pas ben be a on anavem, potser a la Xina, potser a...el dia a dia pero ens ha portat a pedalar bona part dels paisos de l`Asia Central i a l`arribar a Tadjikistan, com no, s`havia d`intentar la carretera dels Pamirs, en el sentit en que la he fet, comenca a Osh (Kyrgystan) i acaba a Khorog (Tadjikistan), que es on soc ara.

La veritat es que no les tenia totes amb mi, aixo de fer tants ports, un de 4655m i varis per sobre de 4000m em feia un cert respecte. I es que el perfil es ben be com el de les pedalades d`avia dels 90`s. La carretera esta asfaltada d`una o altra manera en un 70% aprox, normalment els ports son pista de terra..."

Amb aquests mots podem seguir el relat d'en Granoté, un experimentat amant de la bici  i autor del bloc Pam a Pam, que ens porta per una de les carreteres més fascinants i elevades del món, la Pamir Highway del Tadjikistan... Una experiència única amb precioses imatges...


I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

1 comentari:

marc ha dit...

En aquest blog es fan grans descobriments!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...