24/2/13

Suc de Coco donant la volta al món

La Marta i l'Adrià son una parella que després de molt rumiar-s'ho van decidir marxar de viatge durant una temporada, potser tres mesos, potser tres anys, i donar la volta al món, com ens relaten al bloc Suc de Coco.

Ara es troben a Tailàndia i ens ho expliquen amb interessants comentaris i imatges molt maques com podeu gaudir amb la seva entrada dedicada a "Sukhothai: El despertar de la felicitat":

"Anar a Sukhothai (en tailandès, El despertar de la felicitat) significa desviar-se lleugerament de la ruta tailandesa per antonomàsia. A nosaltres ens va cridar l'atenció anar-hi per la seva ciutat històrica (que queda apartada de la ciutat moderna), uns dos segles més antiga que la d'Ayutthaya. El parc de la ciutat vella, on es troben les ruïnes dels antics temples, està molt ben conservat, la gespa està tallada a ras i hi ha petits estanys amb nenúfars. La visita la vam gaudir molt, hi havia molt poca gent i ens hi vam sentir molt relaxats passejant-hi sense presses ni soroll..." 


I si voleu trobar un bon allotjament  arreu del món us recomano el cercador d'hotels i B&B de Booking, hi ha des de senzills albergs i hostals a hotels amb encant...

3 comentaris:

Quaderns de bitàcola ha dit...

Grans la Marta i l'Adrià!
I molta enveja (sana) per aquest viatge que tot just acaben de començar!

marc ha dit...

Bona gent! :)))

rosa llupart ha dit...

Hola, Adrià, avui he estat a l´exposició que ha inaugurat en Pere Bruix i on la teva mare ha recitat uns poemes de S. Espriu. Em parlat de tu i dels teus magnífics viatges i et vull enviar els meus records i dejitjar-te molta sort. Amb Molt d´afecte. Rosa Mª Llupart i Llosa, la teva professora de llengua espanyola a l´Institut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...