11/2/13

Brigades de Solidaritat de l’Associació Catalana per la Pau (ACP)

L’Associació Catalana per la Pau (ACP) va nàixer l’any 1990 impulsada per un col·lectiu d’homes i dones, vinculats a diverses organitzacions i moviments socials compromesos en la lluita per la pau i el desarmament i en la transformació de les relacions entre el Nord i el Sud del planeta. 

L'ACP és una Organització No Governamental pel Desenvolupament, laica, democràtica, internacionalista, plural i progressista, que es construeix sobre la dedicació voluntària de les persones que la conformen i que pretén contribuir, des de la solidaritat i a través de la cooperació internacional al desenvolupament, a la creació d'un nou model de relacions socioeconòmiqes a escala global que garanteixi condicions de vida dignes per a totes les persones que habiten el planeta. 

L'ACP organitza les anomenades Brigades de Solidaritat durant els mesos de juliol i agost. Aquest any 2013 es realitzaran amb un format més reduït, i les destinacions seran Colòmbia i Palestina. S'entenen com un compromís de caràcter voluntari, d’apropament als problemes que afecten als pobles del Sud, a les seves organitzacions socials i a les alternatives que aquestes duen a terme des d’una òptica realista i responsable amb les comunitats amb les que es conviu.

Per més informació podeu visitar la web de l'ACP o la web de Xarxanet on informen de les entitats que rutes solidàries
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...