8/2/13

Diari d'una estada a Xile

La Montserrat Jorba, el Marc Canals i la seva filla Queralt viuen des de fa pocs mesos a Xile on han marxat per motius laborals i com bons blocaires de viatges han donat continuitat al seu bloc Diari del viatger relatant-nos la seva estada en aquest país:

" Avui lloguem un cotxe per anar a visitar Vinya del Mar, ciutat annexa a Valparaíso i de la que qualsevol xilè en parla meravelles i els hi encanta. Doncs bé, us sona Benidorm o Marina d'Or ? doncs això és Vinya del Mar si li treiem el poc que val la pena, que és la Quinta Vergara i poder el seu Jardí Botànic (no l'hem visitat). 

Només entrar ja ens comencem a ensumar el que serà la "Ciudad Jardín" que ven la guia i que no es tracta de xalets antics amb encant sinó enormes blocs d'apartaments un al costat de l'altre o fins hi tot al davant privant de vistes, sol, aire i llum. En fi, bombolla immobiliaria en el seu màxim exponent. 

 Comencem la visita per la Quinta Vergara on diuen és el parc més bonic de tot el litoral i potser de Xile. Doncs bé, el llistó torna a estar massa alt i no n'hi ha per tant, tot i que està bé i el passeig és agradable. En mig del parc hi ha el Palau Vergara (1910) d'estil Gòtic Venecià on el seu interior emplaçava el museu de Belles Arts. Ara mateix l'edifici està tancat i amb importants patologies causades per sismes. Sembla que hi ha engegat un projecte d'intervenció i la veritat és que és un edifici que sembla que s'ho val..."

I no dubteu en visitar la GUIA PER VIATJAR EN TEMPS DE CRISI on trobareu més de 200 webs per viatjar de franc o a bon preu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...