14/4/13

Les Smart Routes de Way Away


Way Away, un equip d'experts viatgers que s'han unit per crear una nova forma de viatjar, i el Bloc dels Viatges acabem d'arribar a un acord de col·laboració que avui us volia presentar.

Ja fa més d'un any que que es va crear el Planificador de Way Away i les seves Rutes Recomanades, unes rutes preparades per experts viatgers, adaptades al  nombre de dies i planificades segons les necessitats i interessos dels viatgers que volen anar pel seu compte però tenen poc temps per organitzar detalladament la seva pròpia ruta.

I com funciona el planificador ? Doncs, ben senzill, en aquestes rutes els viatgers independents podem trobar la informació necessària i pràctica sobre que visitar, quines activitats realitzar, el transport a fer servir, on dinar i on dormir, on reservar a millor preu, les informacions bàsiques i importants (visats, salut, diners...) o un gestor de tarees per recordar tot allò que cal fer... Una interesant manera d'organitzar el teu viatge...

Res millor que si voleu saber una mica més del seu funcionament i característiques feu una visita a la demostració gratuïta d'una Ruta per Madrid de vuit dies, de ben segur que us agradarà.

Ara, i gràcies a l'acord esmentat al principi, tots els seguidors/es de El Bloc dels Viatges teniu un descompte del 20% en la compra de qualsevol Planificador de Ruta indicant el codi ELBLOCDELSVIATGES en l'apartat "Si tienes un cupón o bono pon aquí el código"... I penseu que hi ha rutes per llargs viatges com Xina, Japó, Espanya, Austràlia, Andalucia, Beijing, Tokio, etc. tant com escapades de cap de setmana a  Amsterdam, Barcelona, Granada, Venècia, Roma o Sevilla...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...