2/4/10

Vies ferrades als Dolomites

"sentir el vent que t´acarona, veure més enlla dels nuvols...." són aquests mots el camí que acompanya als lectors del Blog d'El Yeti, creat per l'Alex, i on ens presenta mil i una experiències a la muntanya i la natura: escalades, vies ferrades, esquí de muntanya, bicicleta, marxes d'orientació i viatges..., aquest cop podem descobrir de les imatges i la ruta per les vies ferrades dels Dolomites italians:

"Diumenge, 16 d´Agost, mitja tarda. Desprès de separar-nos, la Mab i jo, ens dirigim cap al Passo di Sella. Com en els vells temps, abans de que la Mab, és trenques el lligament. Sols davant el perill… La nostra idea, és fer nit al mateix Passo, i dema enfilar cap al Passo di Gardena, per fer el Gran Cir (2592 m.)

Arribem i preparem la Kangoo, per passar-hi la nit. Fem una passejadeta pel Passo, i veiem que s’acosta una tempesta, ens arraulim a la furgoneta, tot sopant les restes de la pizza que ha sobrat del migdia.

La tempesta, és forta, no deixa de llampegar. També plou força, i ens fa mandra sortir del cotxe.
Passem l’estona contemplant les tempestes que van venint, la veritat, és maco veure com plou, quan estàs a cobert i darrera d’una finestra. Finalment, és fa fosc, i sembla que ja plou menys… Ens quedem adormits..."

+ Molta més informació d'Itàlia a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...