30/4/10

Ruta per Avinyó i voltants en cotxe...

El seu casc antic està a prop del Palau dels Papes i del Pont Bénezet i, s'en diu "intramuros " perquè està gairebé tot a dins la muralla. A veure-hi :

a-. El que fa famosa a la ciutat " Le Palais des Papes " del s. XIV è. Palau classificat " Monument de la Unesco " i , és un dels més importants palaus gòtics del món. Símbol de la influència de l'església en l'occident cristià en el segle XIV. Construït a partir de 1335, en menys de vint anys,per dos Papes . Benet XII i el seu successor, Clemente VI.

La visita és interessant, però , és massa cara per lo que es pot veure. I ...com no!!! , al final tens que sortir per la botiga de vins que té el Palau (a nosaltres ens agrada molt el bon vi, però , el preu de la majoria de les ampolles es prohibitiu, només unes poques es poden comprar a preu assequible. Però , també és veritat que són vins molt selectes ) , i, al final de tot ....voilà !!.....la botiga de records...."

Fa pocs dies us parlava de L'Ou Cost, un bloc dedicat a les escapades de la Montse de Girona i la seva família... avui us volia presentar la ruta en cotxe per Avinyó del nadal de l'any 2008, plena d'informacions pràctiques...

I molta més informació de França a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...