11/5/12

Per primavera, Andorra s’altera !!!

Com ja us vaig comentar en entrades anteriors El Bloc dels Viatges vol donar a conèixer campanyes, webs o iniciatives que considero prou interessants i avui us volia presentar "Alguna cosa es mou a Andorra".

Ja sabeu que Andorra és un petit paradís pels amants de la natura on es poden realitzar tota mena de rutes guiades, rutes cicloturístiques, rutes a cavall o senderisme gaudint de fantàstics espais naturals i on descobrir els secrets de la vida tradicional d’alta muntanya o practicar un munt d'esports d'aventura.

Però, per quan us vingui de gust descansar una mica, no oblideu totes les activitats de relax que podeu fer que van des de la gastronomia o els museus a les aigües termals o les rutes ecoturístiques... i  a més, recordeu que hi han centenars d'establiments, comerços, restaurants i allotjaments que us esperen durant tot aquest maig, perquè ara per primavera, Andorra s’altera !!!

Així que aquest cap de setmana aneu a Andorra a gaudir del shopping i el millor allotjament i a més, emporteu-vos premi! Podeu guanyar 6.000€ diaris per les vostres compres i a més, guanyar nits d’hotel !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...