22/2/10

Narinant.cat, el portal de viatges en català

Fa poques setmanes ha nascut NARINANT.CAT, el portal de viatges en català, on es pot trobar les millors ofertes de viatge (vols, vacances, hotels, apartaments, albergs, B&B, creuers, lloguer de cotxes, etc.), un ampli ventall d’agències de viatges i tota mena d’informacions (mapes, literatura de viatges, oficines de turisme, blocs, gastronomia, cursos d'idiomes, turisme responsable, l'oratge, centres catalans arreu del món, història, solidaritat, tradicions, etc.) per gaudir abans, durant i després del viatge.

Podeu trobar un munt d'informació sobre més de cinquanta països o destinacions d'arreu del món, com per exemple: Xina, Àustria, Mèxic, Turquia, Marroc, Alaska, Holanda, Grècia, Cuba, Costa Rica, Síria, Noruega, Vietnam, Portugal, Uzbekistan, Japó, Algèria, etc... a més d'altres pàgines amb informació de les agències pel tipus de viatge (ofertes, esquí, aventura, sol i platja, creuers, viatges musicals, viatges escolars, senderisme, etc.), d'hotels d'arreu del món, de vols (línies aèries, aeroports, reserves, etc.), de càmpings i autocaravanes, d'albergs, apartaments i B&B a les principals ciutats, i molt més ... i tot en català !!!

Des de El Bloc dels Viatges us vull convidar a sentir el tacte de la vostra maleta (o motxilla) i a sortir de viatge pel món de narinant.cat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...