19/2/10

Un nou viatge del Jordi i la Sheila

El Jordi i la Sheila de Gironella son uns apassionats dels llargs viatges i autors de la fantàstica web Lluny.net. Fa poques setmanes va finalitzar la seva darrera aventura que els ha dut, en una llarga ruta per terra, de Turquia a Bangladesh, per acabar saltant inesperadament a l’Africà:

“Hem espremut el visat d’Iran al màxim per disfrutar de la gent més hospitalària del món i de les mesquites més belles, hem passat tres mesos a Pakistan, la nineta dels nostre ulls, entre pashtuns, talibans, armes i l’espectacular paisatge del Karakorum. A Peshawar no ens deixen entrar a Afganistan, doncs a la India per enèsima vegada, que n’hem de dir que no s’hagi dit ja, i finalment un Bangladesh verd, preciós, sorprenent i oblidat. No volem tornar encara, trobem un vol barat de Mumbai a Nairobi i cap allà! Visitem Uganda i anem fins la frontera amb la RD. del Congo, tornem sobre els nostre passos i travessem el salvatge nord de Kenya fins a Etiòpia, on ens reben amb lluites entre faccions de rebels i tirotejos al carrer. Ens sacsegem entre els tribals, entrem a Djibouti i acabem el nostre periple a l’altre banda del Mar Roig, altre cop a Àsia, en un impressionant Yemen de conte...."

Podeu llegir-ho a la seva web però a més aprofito per informar-vos que el proper Dijous 4 de Març a les 21h fan una xerrada sobre els seus viatges a l’Església Vella de Gironella. L’acte s’engloba dins el 27è Cicle de Muntanya del Berguedà (http://ciclemuntanya.googlepages.com), una setmana de projeccions, xerrades, col•loquis, exposicions i concursos amb la muntanya com a eix central, però també amb espai per viatgers de tot tipus. Esteu tothom convidat !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...