29/9/17

Tornem les conferències de Coneguem el Món, aquest cop Islàndia...


 Acaba l'estiu i comencen les conferències de Coneguem el Món, aquest cop ens porten a Islàndia "Bienvenidos a Hornstrandir" a càrrec del Tato Rosés i la Marta Bretó, com sempre a les 19h a l'auditori de la Biblioteca Can Fabra a Sant Andreu:

"A finals de maig de 2017, probablement érem les dues úniques persones que recorrien la remota reserva natural de Hornstrandir, a Islàndia, deshabitada des de 1948. El nostre propòsit era arribar fins Hornbjarg, la zona amb major concentració de guineus àrtiques d'Islàndia, per fer un reportatge fotogràfic de l'únic mamífer endèmic de l'illa. Però les coses s'anaven a complicar, i molt ... Aquesta és la crònica de la nostra aventura ".

http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...