26/9/17

En ruta pel món: Sri Lanka

Avui us volia presentar el bloc de En ruta pel món de la Júlia Llurba, professora de tecnologia i informàtica a secundària, fotografa, bloggera, adicta als viatges i a les TIC, i sobre tot, com es defineix ella mateixa, curiosa... i amb la seva curiositat ens porta a Sri Lanka:

"El Parc Nacional de Yala es troba situat al sud-est de Sri Lanka. És un dels parcs més visitats del pais.El paisatge és preciós, alternant boscos, aiguamolls, etc i en alguns moments sembla que t'hagis transportat a l'Africa.Podem trobar la població més gran de lleopards del món, i encara que avistar-los és molt difícil, vam tenir la sort de veure un de ben a prop: ens va creuar per davant de la pick-up!!. Quina emoció!!També podem trobar cocodrils, cérvols, xacals, búfals, tot tipus d'aus i elefants..."

http://www.novacasaeditorial.com/ca/producte/contes-de-la-ruta-de-la-seda/
Us agraden els contes, doncs ara és el moment de gaudir de "Contes de la Ruta de la Seda", una selecció ben personal d’aquelles tradicions, contes i llegendes que he conegut durant els anys de viatges per Àsia i que han fet durant segles les delícies d’adults i infants i desperten l’interès per l’espiritualitat, la transcendència, l’aventura i el desconegut, els podeu comprar en aquest enllaç a més de les principals llibreries de Catalunya... espero que us agradin !

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...