2/3/12

La perla d'Indoxina

L'Enric i la Celia estant viatjant des del mes d'agost del 2011 (i durant 200 dies) amb un bitllet volta al món que els ha portat a llocs fantàstics i fascinants com podem comprovar gràcies al seu bloc Quaderns de bitàcola d'una volta al món, ple d'interessants comentaris i imatges... avui us convido a veure la seva estada d'aquest passat gener a Laos:

"Luang Prabang ens ha encantat! El que havien de ser tres dies d'estada s'han convertit en sis, i més que haurien estat si no fos que el final del nostre viatge comença a acostar-se i que encara tenim molts llocs per descobrir. Després de les ciutats de Vietnam, Luang Prabang ha tingut en nosaltres efectes balsàmics i de fet no sembla pas una ciutat asiàtica: és tranquil·la, neta, passejable... Li diuen la perla d'Indoxina i creiem que és un sobrenom del tot merescut.

D'acord, és tremendament turística i el seu nucli històric només té guesthouses, restaurants i agències de viatges, però tot està fet amb bon gust. El seu encant radica en la combinació dels edificis colonials francesos amb els temples budistes, una harmonia estètica que els laosians han sabut conservar amb gràcia. Si considerem que aquesta ciutat és la capital religiosa i espiritual de Laos, i als edificis els hi afegim el toc exòtic dels monjos rapats amb les seves túniques taronges caminant amunt i avall, estem davant el lloc perfecte per a passar-hi una temporadeta..."



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...