31/8/08

Escapada a Atenes

"Ciutat amb moltes ruïnes, la gent a vegades una mica extranya però agradable a la vegada i prou distreta en tots moments per passar un bon cap de setmana..."

A principis de l'any 2008, l'autor de Fubu Bloc va gaudir d'una escapada de cap de setmana a Atenes i ara podem descobrir les seves imatges d'aquest viatge.

30/8/08

Viatge a Nicaragua

En Santi Garriga és un sabadellenc que des de l’any 2003 es dedica a la tasca de la docència i que en aquests dies d'agost de l'any 2008 es troba de viatge per Nicaragua.

A més del seu breu relat dels diferents indrets visitats: Leon, Masaya o Matagalpa, podem gaudir de la seva galeria fotogràfica de Masaya.

29/8/08

Desxifrant Colòmbia

En Pep Solà és l'autor de la web Wabbash "viu en moviment...", un interessant espai que combina imatges de gran bellesa, amb històries, relats i emocions...

Entre les bones imatges que podem gaudir voldria destacar les realitzades a Colòmbia, una intensa, seductora i vibrant mirada a la vida a aquest país d'Amèrica del sud.

28/8/08

Vacances a Roma

En Gerard, autor del bloc "Viatges i rutes a descobrir pel món" ens torna a delectar amb les pràctiques informacions i interessants imatges d'un dels seus viatges.

Aquest cop, el podem acompanyar a Roma i compartir el descobriment d'indrets com el Trestevere, el Vaticà, l'Ostia Antica, el Fòrum romà o il Campo dei Fiore.

27/8/08

Un pont de tendresa i solidaritat

Ana Ismi Mariam vol dir “el meu nom és Maria” en àrab i amb aquests senzills mots na Maria ens presenta el seu bloc on ens relata la seva experiència a Palestina.

A més, aquest espai té per objectiu denunciar les injustícies que viu el poble palestí, però també, en les seves pròpies paraules: "vull intentar crear un pont més de tendresa i solidaritat a partir de les meves experiències i sentiments com a dona, catalana i oprimida..."

26/8/08

Alaska, l'última frontera

Rodar pel món és una fantàstica web que ens mostra els viatges que han fet els darrers anys la Iolanda Cano i en Sergi de Juan, els seus autors. Relats i imatges que combinen l'esperit aventurer, la passió per barrejar-se amb altres pobles, el desig de conèixer altres cultures i la bellesa de les fotografies.

Ara podem gaudir del seu viatge de l'any 2007 per la sempre fascinant Alaska, l'última frontera. El seu recorregut en auto-caravana per les seves carreteres ens porta a Anchorage, a la Península de Kenai, al Denali Park, a Fairbanks, a l'Artic Circle, al Delta Junction i a Valdez. Un total d’uns 4.300 km fets en vint dies a través d’espectaculars paisatges de gran bellesa.

25/8/08

Monuments de Turquia

Té la mà Maria és un dels blocs més actius a la xarxa: reusenc, polivalent, divertit i la seva lectura sempre és força interessant.

Aquest cop podem descobrir els colors d'un viatge a Turquia amb les imatges d'en Francesc Fernandez plenes de bellesa que ens acosten a racons, monuments i paisatges d'aquest fascinant, complexa i culte país.

24/8/08

Concerts a Itàlia

Entre els dies 9 i 15 de juliol el Cor Cantus Firmus de Centelles ha realitzat una mini-gira per Italia, realitzant un seguit de concerts i cantades a l'anfiteatre del parc de Vedelago, a l'esglesia de Vedelago, a la Basílica de Sant Antoni de Pàdua i a la Basílica de San Marcos de Venècia.

Tot plegat una experiència inolvidable que podem conèixer gracies a les seves imatges d'aquest viatge a Itàlia.

23/8/08

En bicicleta per Mongòlia

En Xavi Tarafa es troba en aquests mesos de juliol i d'agost de viatge i ens torna a descobrir a lloms d'una bicicleta un nou país, aquest cop: Mongòlia.

El seu relat, com sempre, ens permet conèixer mil i un detalls del recorregut i de la vida de les persones que va descobrint amb el ritme "personal" que només es pot assolir viatjant en dues rodes. Un relat del tot recomanable...

22/8/08

Setmana Santa al Marroc

Qâdar, art i viatges, va néixer l'abril de 1999 a Terrassa com a entitat cultural sense afany de lucre que promou la coneixença i l'intercanvi entre cultures segons el principi de reciprocitat equitativa.

Així, des dels seus inicis aquest grup s'ha especialitzat en la difusió de la cultura, la música, l'art i en l'organització de viatges al nord d'Àfrica i a d'altres indrets d'aquest continent. Podem destacar les imatges del seu viatge de Setmana Santa al Marroc.

21/8/08

La Ruta 66

En Jordi va marxar els últims dies d'aquest juny de l'any 2008 cap a els Estats Units amb un gran objectiu: travessar el país seguint la mítica Ruta 66.

El relat dels seus descobriments, de les aventures i de les anècdotes que ha viscut i està visquent els podem trobar al bloc Viatge USA 2008 (Ruta 66). Una interessant lectura...

20/8/08

El Kurdistan turc amb motxilla

L’Ignasi Dies, membre de Justícia i Pau i col.laborador del Centre d’informació i recerca sobre el poble kurd (CIRK) i la Xarxa d’Enllaç amb Palestina, i la seva dona Rosa Lloveras van viatjar durant quatre setmanes de l'estiu de l'any 2007 pel Kurdistan i podem llegir el seu relat a la web de l'ong Sodepau.

Un escrit molt interessant que és un bon recull d’impressions, anècdotes i converses de dos viatgers amb motxilla durant el seu recorregut per una zona del planeta silenciada i oblidada, plena de bellesa i interès: el Kurdistan.

19/8/08

La bellesa de Turquia

En Blanquer ha viatjat per molts indrets d'Europa, Àfrica i Àsia i tot plegat ens ho mostra en els seus àlbums de fotos plens d'imatges d'Estat units, Portugal, Egipte, Uzbekistan, Austria, Madagascar, Egipte, Costa Rica, Andorra o Itàlia.

En concret, us voldria recomenar, ja que les trobo de gran bellesa, les imatges de la Capadòcia, Istanbul, Pergam, Afrodisias, Side o Myra a Turquia.

18/8/08

A Equador...

L'Aleix Cabrera va fer un viatge de quinze dies a l'Equador durant l'agost de l'any 2007 i ens ho relata parcialment (no totes les entrades estan acabades) i de meravella en el seu espai "Qué tan lejos".

Especialment podem conèixer el relat dels seus descobriments i aventures a Guayaquil o Cuenca.

17/8/08

Els colors de Luang Prabang

La Mariona gaudeix de la vida, dels descobriments, dels somriures i dels viatges tal com poden comprovar en els seus àlbums de fotos amb imatges de diferents indrets com Cambodja, Etiòpia o Perú.

En aquesta ocasió, us recomano fer una bona ullada a les seves imatges de l'any 2007 de Luang Prabang, l'històrica capital de Laos, on es barregen tradició i cultura.

16/8/08

Imatges de Papua-Nova Guinea

La Baran d'Olot ha anat l'agost d'aquest any passat, el 2007, a Indonèsia i Papua-Nova Guinea i ens ho mostra i comenta, breument, amb les seves imatges i el seu bloc del viatge.

Especialment us recomano una ullada a les seves fotografies a Papua.

15/8/08

Lioneses Escalivades

En Màxim va començar a l'Agost de 2007 el bloc Lioneses Escalivades coincidint amb la seva estada d'estudiant a la ciutat francesa de Lió. Fins el mes de febrer de l'any 2008 ens ha relatat, amb bon humor, aquelles anècdotes i aquells descobriments que més l'han copsat, així com, la seva vida a França.

Ara el bloc Lioneses Escalivades continua amb altres experiències i viatges... i és un bon moment per fer un tast de la seva experiència a Lió.

14/8/08

Paraules japoneses

Tobuushi és el nom del bloc d'un badaloní que viu al Japó des de l'any 2005 i ens explica de meravella les seves experiències, el dia a dia, la cultura d'aquest apassionat país, la seva vida en família i la visió del món des d'aquella banda del planeta.

Les seves entrades són molt i molt interessants i ens acosten amb subtilesa a aprendre i a gaudir dels detalls de la mil.lenària cultura japonesa...

13/8/08

Descobrint Rio de Janeiro

En Gerard, autor del bloc "Viatges i rutes a descobrir pel món" ens torna a delectar amb les pràctiques informacions i les interessants imatges d'un dels seus viatges.

Aquest cop, el podem acompanyar a Brasil, en concret a Rio de Janeiro i els seus voltants com Penedo, Paraty, Armaçao de Búzios o Paquetá. Un recorregut ple de valuoses informacions, de bones imatges i d'un carinyo especial pels indrets descoberts.

12/8/08

Escalant Estat Units

En Marc Vilaplana de Tavernòles és l'autor del bloc Vilaplain on ens relata i ens mostra allò que l'emociona: la muntanya, l'escalada i la vida a l'aire lliure...

Entre els seus relats podem destacar la seva ruta per Estats Units, viatjant per la mítica Ruta 66 i gaudint de les escalades i de la bellesa d'indrets com Indian Creek, Queen Creek, el Mt Lemmon, Sheepshead, Mistery of the Desert i d'altres.

11/8/08

Estada a Perth

La Cris i l'Uri són els autors del bloc Catalano Overseas que ens relata, amb bones anècdotes i informacions interessants, la seva estada des del mes de desembre de l'any 2007 a Perth a Austràlia.

Però que és un oversea...?: "Ozy o aussie és un terme utilitzat pels australians per referir-se a tot allò que és australià. Curiosament, un aborigen, no és aussie, és aborigen (això ja ho explicarem més endavant) i a Austràlia, a part d'aussies i aborigens hi ha: asiàtics, kiwis (els novazelandesos) i overseas. Nosaltres formem part de l'últim grup, els overseas. Un oversea és tot immigrant que prové de l'altra banda del mar, de manera que un anglès, un americà o un espanyol, són overseas. Però un xino, no, el xino igual que un japonès o un cambodjà, és asiàtic i punt..."

10/8/08

Imatges de Paris

L'Institut d'Educació Secundària Carles Salvador de l'Aldaia a València ens mostra les fotografies del seu viatge de fi de curs a la capital francesa, Paris.

Una mostra de la seva estada i dels indrets visitats: la Tour Eiffel, els Camps Elisis, Montmartre, la catedral de Notre-Dame, el riu Sena i el museu del Louvre.

9/8/08

Una mirada a Taiwan

En Pep Solà és l'autor de la web Wabbash "viu en moviment...", un interessant espai que combina imatges de gran bellesa, amb històries, relats i emocions...

Entre les bones imatges que podem gaudir voldria destacar les realitzades a Taiwan, una nova i acolorida mirada a la moderna illa xinesa.

8/8/08

Descobrint la Xina

La Núria Prat i en Jaume Ramonet ens presenta les imatges del seu viatge a la Xina l'any 2004 on ens descobreixen els colors, les textures, els sabors i les tradicions d'aquest gran país...

Podem gaudir una bona estona visitant les diferents seccions del seu àlbum de fotos: la gent, els mercats, la nova Xina, els paissatges, els temples i budes, etc.

7/8/08

Reflexió estiuenca

Diumenge de xafogor a la ciutat comtal i tot just llevant-me de la migdiada me’n adono que aviat farà un any que vaig començar a recollir viatges i més viatges escrits en català que havia anat descobrint en el moment que volia saber més d'una ciutat o d'un país o estava preparant-me alguna nova ruta...

En aquell moment em vaig preguntar silenciosament : deu haver molta gent que escriu en català les seves experiències...? hi ha molta literatura de viatges a la xarxa internauta...? igual que aquestes informacions, relats, consells i emocions em son útils i molt interessants ho poden ser per d’altres viatgers i viatgeres...?

La respostes, que en aquell moment van ser una intuïció que va fer néixer “El bloc dels viatges”, ara són clares: Sí, Sí i Sí... Aviat es publicarà el relat 400 i encara resten molts i molts més per publicar i cada dia més persones m’escriuen per compatir la seva ruta o la seva experiència... gràcies a tothom i bon estiu !!!

Pd. Us deixo un enllaç a algunes de les fotografies que vaig fer fa un temps a la Ruta de la Seda.

6/8/08

Els tiets a Amèrica

Els tiets a Amèrica és el bloc de l'estada de la Gemma i l'Eduard a Canadà. Els seus relats plens d'anècdotes ens acosten cada cop més a descobrir l'estil de vida d'aquest inmens país nordamericà.

Al mateix temps, ens presenta detalladament algunes de les aventures d'aquests dos catalans per aquest país en una combinació de les seves passions: la muntanya i la bicicleta...

5/8/08

Viatge al Senegal

Blogfloc és el bloc de viatges i altres experiències de la Mireia Massagué i en ell podem trobar imatges i relats dels seus descobriments i en aquest cas concret, del Senegal.

Amb els seus interessants mots ens acosta a l'Illa de Gorée, a Dakar, al país Bassari, a Kafountine, al delta del Saloum, a Mbour o a St. Louis...

4/8/08

Me'n vaig a Belgrad

La Laura autora del gran bloc El transsiberià ple d'informacions, aprenentatges i reflexions sobre el món eslau i els Balcans, es troba des de fa més d'un mes a Belgrad on gaudeix d'una vida plena de sentiments i emocions.

El seu nou bloc Me'n vaig a Belgrad ens mostra mil i una coses: allò que es diu "amor a primera vista", un llençol quadrat, que Serbia és el millor lloc on ha estat mai, l'Exit Fest de Novi Sad o al Pompeu Fabra serbi, en Vuk Stefanović Karadžić... Una meravella !

3/8/08

Mirades de Brunei

L'Albert i l'Olga són els autors del bloc "D'aquí...aquí" on ens mostren i relaten els esdeveniments del seu apassionant viatge pel món durant el darrer any que els ha dut a indrets com l'Iran, Xina, Nepal o Nova Zelanda.

Avui, podem destacar les imatges de Brunei on podem trobar les contradiccions d'aquest país tant ple de riquesa com de desigualtats.

2/8/08

Vacances a Equador

L'Alex Carcelén d'Elx autor del bloc "Jo flipe"ens presenta unes breus però emocionades reflexions i paraules sobre el seu viatge a Equador a l'octubre de l'any 2007 que ens animen a creuar l'Atlàntic.

Com ell ens diu: " Vaig tornar diumenge de l'Equador, però no n'estic ben segur. Almenys una part de mi s'ha quedat a l'Equador i de segur que continua vagant per allà, com un fantasma. Pels carrers d'Ambato, a les faldes del Tungurahua, entre els indis Salasacas, a la vall de Patate, a les aigües de Baños, al malecón d'Atacames, a les neus del Chimborazo..."

1/8/08

Imatges d'Indonèsia

L'Alex i el Raul porten des de finals de l'any passat viatjant per Oceania i el Sudest asiàtic. El seu bloc Passejant per Oceania i el Sud-Est asiàtic està ple d'anècdotes i esdeveniments que ens permeten descobrir les curiositats d'un viatge llarg per aquesta zona del món.

Les seves imatges destaquen per la bellesa i emotivitat que ens mostren i entre elles vui destacar les d'Indonèsia. Us recomano fer una bona ullada.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...