31/5/11

I els i les guanyadors/es de CINC EXEMPLARS DEL LLIBRE “LA FABULOSA HISTÒRIA DE LA SRA. WANG" són...

Avui al vespre, exactament a les 20.17h (tal com podeu veure a les imatges) reunits a Canet de Mar la mà innocent i un servidor, va tenir lloc EL SORTEIG DE CINC EXEMPLARS DEL LLIBRE “LA FABULOSA HISTÒRIA DE LA SRA. WANG" DE GABRIEL PERNAU:

Mà innocent iniciant el sorteig

ANNA ALIER GUITART

MIREIA SALVADOR PÉREZ

RAQUEL CENTENO GONZÁLEZ

GABRIEL BOLOIX TORRES

RAÚL PINEDA CLARÀ

Moltes i moltes gràcies a tots els 36 participants que m'han fet saber reflexions i propostes sobre Els Blocs dels Viatges..., i moltes felicitats als afortunats/des !!! i en pocs dies em possaré en contacte amb els i les guanyadors/es per fer-vos arribar el llibre...

30/5/11

Viatge per Iran

Exiliats d'Occident és el fantàstic bloc de l'Ona i el Gorka on ens relaten de mervaella experiències i aventures en els seus viatges pel món... avui us convido a llegir les seves entrades d'Iran:

"Els sis dies que vam estar allà els vam passar caminant a pas de tortuga, amb la mateixa lentitud amb la que els locals d’allà, majoritàriament gent gran, molt gran, gastaven els sostres polsegosos de les cases. La nostra activitat preferida era jeure en un d’aquells sostres i fer vida contemplativa (sense adonar-nos-en, n’havíem escollit un en particular, i cada dia acabàvem anant a petar allà, gastant-lo una mica més). Masuleh és de fet un poble turístic, on els iranís venen a passar els divendres (en comptes de domingueros aquí tenen divendreros, ves tu), però la resta de dies es converteix en un paradís on els pocs habitants que hi queden (la majoria de famílies viuen ara a la ciutat, i venen al seu poble natal a passar les vacances i els calorosos dies d’estiu) es passen el dia rentant catifes sota el sol, caminant de punta a punta dels teulats, teixint roba i petant la xerrada al portal de casa..."

29/5/11

Avui és el darrer dia per fer l'enquesta i participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre “La fabulosa història de la Sra. Wang”

Com us comentava fa uns dies, el proper 4 de juny té lloc la Marató de Viatges- Barcelona 2011 on he estat convidat a fer una intervenció amb el títol: "Viatges i xarxa: El bloc dels viatges" i vaig pensar que res millor que fer una enquesta per compartir dubtes, comentaris i reflexions amb tots els seguidors i seguidores de El Bloc dels Viatges i així fer arribar a la Marató les vostres opinions...

Així que necessito un cop de mà i cinc minutets del vostre temps... d'antuvi, moltes gràcies !!!!

I com agraïment entre totes les persones que em reenviïn l’enquesta (i gràcies a l’amabilitat de Gabriel Pernau - qui sap que haguessin estat els meus viatges sense el seu llibre "A la Xina en bicicleta"- i l’Editorial Meteora) sortejaré cinc exemplars del meravellós llibre “La fabulosa història de la Sra. Wang”… Moltes gràcies !!!!!

AVUI ÉS EL DARRER DIA PER PARTICIPAR !!!! Espero els vostres comentaris !!!!

28/5/11

Obert per vacances per Malàisia i Singapur

De nou, tinc el plaer de presentar-vos un nou viatge d'Obert per Vacances, un dels meus espais viatgers prefereits... aquest cop en Sandro ens transporta fins a Malàisia i Singapur en el seu viatge a l'any 2010:

"Pulau Perhentian Besar i Pulau Perhentian Kecil són dos petites illes envoltades de boniques platges de fina sorra blanca on relaxar-se esperant que caiguin els cocos, i d'un mar blau turquesa cristal.lí ideal pel snorkeling i el busseig. L'interior està cobert d'una frondosa selva on habiten varans, micos, geckos, esquirols voladors i papallones entre uns altres; i des de la pròpia riba pot veure's tota classe de vida aquàtica, com tortugues, taurons, corals i milers de peixos tropicals. No hi ha carreteres, i amb prou feines alguns camins, per la qual cosa les illes són bastant tranquil.les i pacífiques, almenys fins ara...."

I recordeu que fins demà diumenge 29 de maig esteu a temps de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

27/5/11

Les 10 millors idees per descobrir La Rochelle

Ja us havia parlat anteriorment d'Òscar Marín, redactor de Descobrir (i que va estar redactor de diverses revistes de geografia i viatges: Altaïr, Península, Descubrir i Lonely Planet Magazine) i autor de El Plaer de viatjar, un bloc de viatges que m'encanta... Avui us convido a la lectura de l'entrada dedicada a La Rochelle:

"Quan surt el sol, La Rochelle té un aire de port mediterrani, amb els seus velers adormits davant les terrasses plenes i les seves façanes blanques culminades amb teulades vermelles. Però és al bell mig de la costa atlàntica francesa. Vaig aterrar-hi fa unes setmanes, en el marc d’un viatge per la regió de Poitou-Charentes que incloïa la visita a les noves instal·lacions de Futuroscope. La Rochelle té una vasta història de batalles, setges i intercanvis comercials que no podré resumir aquí, però us convido a viatjar-hi un cap de setmana i fer un recorregut per alguns dels seus atractius principals..."

I molta més informació de FRANÇA a NARINANT.CAT

I recordeu que fins el proper dia 29 de maig esteu a temps de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

26/5/11

Fes-te membre del Club Narinant.cat Viatges i entra en el sorteig de de 5 guies "Florència i la Toscana Essencial"

Avui us volia convidar a conèixer El CLUB NARINANT.CAT VIATGES nascut a facebook fa pocs dies amb la voluntat d'esser un espai on:

a) compartir i suggerir ofertes, viatges d'última hora, vols i allotjaments barats, escapades, paquets turístics, turisme rural, etc...

b) compartir informacions, opinions, reflexions i experiències sobre les rutes i viatges (allotjaments, companyies i serveis turístics,etc.) i on adreçar preguntes i respostes que ajudin a la preparació del viatge...

i c) compartir novetats sobre el món dels viatges i el turisme i qualsevol proposta o informació que us semblin interessants per altres viatgers/es...

I aprofito per recordar-vos que entre totes les persones que abans del 31 de maig siguin membres es farà el sorteig de 5 guies "FLORÈNCIA I LA TOSCANA ESSENCIAL" gràcies a Cossetània Edicions.

Espero que us sigui d'interès i bons viatges !!!

I molta més informació d'ITÀLIA a Narinant.cat

I recordeu que fins el proper dia 29 de maig esteu a temps de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

25/5/11

I aquest divendres Descobreix La Volta al Món

I aquest divendres divendres 27 de maig a les 19h al Centre Cultural Can Fabra
ens trobarem de nou per parlar de viatges... Coneguem el Món té el plaer de convidar-vos a una nova conferència amb el títol LA VOLTA AL MÓN, a càrrec de la Mireia Salvador i el Marc Elena, autors del bloc Viatge 365... Una parella viatgera i amb moltes ganes d’explicar i compartir la seva particular volta al Món:

"Has pensat mai en deixar-ho tot i marxar a fer la volta al món? Si és així, possiblement t’interessarà escoltar les experiències dels qui ja han fet realitat el seu somni. En un col·loqui obert al públic, els autors del bloc Viatge 365, explicaran com van planificar i quines dificultats van haver de superar durant el viatge més important de les seves vides. Per què no compartir somnis durant un vespre?"

US HI ESPEREM !!!!

I recordeu que fins el proper dia 29 de maig esteu a temps de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

24/5/11

Novembre a Nova York

"Passem el que queda de matí i part de la tarda passejant per Central Park i palpant tot el que s’hi fa un cap de setmana. Els colors de la tardor són maquíssims (ataronjats, marronosos, groguencs…). Quan ja cau el sol i comença a apretar el fred, ens refugiem en uns Starsbuck a fer un cafè d’aquells que tant ens agraden. L’Arnau aprofita per berenar.

Agafem el metro fins a la zona de Greenwich Village per on hi passa la desfilada de Halloween. Quan sortim del metro comprovem la marabunta de gent que hi ha per allà. Com que som incapaços de trobar-nos amb els altres companys, decidim anar a una zona no tant concorreguda (la veritat, però, és que costa trobar alguna zona amb no massa gent) i esperem que passi la desfilada. Hi ha molta gent disfressada per tot arreu! Tot i així, la desfilada en sí ens decep una mica ja que més que carrosses i comparses, es tracta d’una “parade” en la qual tothom qui vol hi desfila vestit com sigui o com pugui..."

Sense Descans és el fantàstic bloc del David, la Laura i l'Arnau on ens expliquen els seus viatges, sortides i excursions i axií podem descobrir van passar el novembre del 2010 a Nova York.

I molta més informació dels ESTATS UNITS a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

23/5/11

Viatge a Dominica

L'altra dia vaig tenir una petita alegria... els que em coneixeu personalment ja sabeu que no sóc gens de col·leccionar països (m'estimo més estar-me un mes en un lloc que m'agradi que creuar fronteres per tal d'afegir un nou país) tanmateix, en El Bloc dels Viatges intento aconseguir fer un llistat de destinacions el més ampli possible i per això en alguna ocasió us havia demanat un cop de mà per trobar blocs o webs en català dels pocs llocs que encara no hi son en aquest bloc i tant és així que avui puc presentar-vos una entrada en el molt interessant bloc Viatges i reflexions dedicada a la desconeguda Dominica:

"Al vell mig de l’illa està el Parc Nacional Trois Pitons, lloc ideal per als amants del trekking. És Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, us sorprendran paisatges únics, com la Vall de la desolació o el Boiling Lake, uns paisatges agresius que contrasten amb l’entorn verd i caribeny de la resta de l’illa, i que ens recordarà l’origen volcànic de l’illa.

A l’hora d’allotjar-se a l’illa, hi ha un munt de llocs per escollir, jo només en puc comentar un parell. El més original, i segurament l’únic hostel que es pot considerar com a tal a la illa i potser a la resta del carib, és el 3 rivers eco lodge. Allí, a part de poder escollir entre càmping, dormitori o diferents tipus de cabanyes (fins i tot cases sobre arbres o dins del troncs), trobareu un ambient ecològic on un anglès ha recuperat junt amb la població local una antiga plantació de plàtans, i l’ha convertit en un petit paradís al mig de la natura, rodejat per tres rius que formen una bonica piscina, fresca i espectacular..."

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

22/5/11

Viatge per Kenya i Tanzània

"A les 3 som a davant la porta del Parc Nacional del Parc Masai Mara... Impressionant, estem emocionats perquè un dels nostres somnis s’està a punt de complir. El més bo d’anar sols és que podem prendre’ns el temps que volem per contemplar cada animal... a part que en Zebra és molt bo trobant-los i divisant-los a la llunyania.

Veiem riuades i ruiades de nyus que estan fent la migració cap al Serenguenti, lleons que descansen esperant l’hora del tiberi, zebras que segueixen els nyus, elefants que ens contemplen .... realment és la peli del Rei leon però a l’autèntica..."

Relats com aquest dedicat al seu viatge a l'estiu del 2010 a Kenya, Tanzània i Zanzíbar podem trobar al bloc Rodant com una baldufa de la Núria... fan ganes de marxar ara mateix...

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

21/5/11

Concurs per a blocaires de viatges: "Destino Bélgica"

L'Oficina de turisme de Bèlgica (Brussel·les i Valònia) a Espanya organitza un Concurs per a blocaires amb el nom "Destino Bélgica" amb un premi prou atractiu: una setmana visitant Brussel·les, Dinant i Lieja, entre el 29 d'agost i el 4 de setembre.

La participació és força senzilla ja que només cal publicar (en català o en qualsevol dels idiomes de l'Estat) en el teu bloc una -o més- entrades dedicades a Bèlgica, inscriure's en un formulari, i llegir-se i seguir les bases del concurs i recordar que la data límit per presentar-se és el 28 de juny...

Us desitjo bons relats i molta bona sort !!!

I molta més informació de
BÈLGICA a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

20/5/11

Una nova conferència de Coneguem el Món: La Volta al Món

Desde Coneguem el Món, us volem convidar a donar LA VOLTA AL MÓN, amb la Mireia i el Marc, creadors del bloc Viatge 365... Una parella viatgera i amb moltes ganes d’explicar i compartir la seva particular volta al Món. Ens trobarem el proper divendres 27 de maig a les 19h al Centre Cultural Can Fabra

"Has pensat mai en deixar-ho tot i marxar a fer la volta al món? Si és així, possiblement t’interessarà escoltar les experiències dels qui ja han fet realitat el seu somni. En un col·loqui obert al públic, El Marc Elena i la Mireia Salvador , autors del bloc Viatge 365, explicaran com van planificar i quines dificultats van haver de superar durant el viatge més important de les seves vides. Per què no compartir somnis durant una tarda?"

La Mireiaés una addicte als viatges, al Marc li encanta viatjar, l'esport, riure i viure la vida!!! La combinació perfecte per aquesta parella viatgera. que fa poc han iniciat una nova aventura, la creació d'un Club de viatges on s'han proposat el repte de desvirtualitzar als blocaires de viatge a través d'esdeveniments per tot l'estat.

US HI ESPEREM !!!!

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

19/5/11

Neix el Club Narinant.cat Viatges a facebook

Fa pocs dies es va crear a facebook El CLUB NARINANT.CAT VIATGES amb la voluntat d'esser un espai on:

a) compartir i suggerir ofertes, viatges d'última hora, vols i allotjaments barats, escapades, paquets turístics, turisme rural, etc...

b) compartir informacions, opinions, reflexions i experiències sobre les rutes i viatges (allotjaments, companyies i serveis turístics,etc.) i on adreçar preguntes i respostes que ajudin a la preparació del viatge...

i c) compartir novetats sobre el món dels viatges i el turisme i qualsevol proposta o informació que us semblin interessants per altres viatgers/es...

Des d'aquest bloc volia convidar-vos a fer una visita... i aprofito per informar-vos que entre totes les persones que abans del 31 de maig siguin membres es farà el sorteig de 5 guies "FLORÈNCIA I LA TOSCANA ESSENCIAL" gràcies a Cossetània Edicions.

Espero que us sigui d'interès i bons viatges !!!

I recordeu que aquest vespre té lloc la conferència "Cambodja i Vietnam a través del Mekong"

I a més, recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

18/5/11

En Jordi a l'Antàrtida

"Des de petit que somio en anar a l'Antàrtida, per ser el lloc més inhòspit del planeta, pel seu color blanc immaculat, per les històries dels exploradors, per la meravella dels icebergs i les meves amigues les foques. Realment voldria passar-hi una temporada, per exemple un hivern o l'estiu en una base científica, aquest era realment el meu somni, i així pot ser de veritat podria viure i conèixer una mica del continent gelat. Fa temps però, que se que no es tan fàcil aconseguir-ho... de fet ja vaig abandonar la idea per embarcar-me en aquest gran viatge, la meva volta al món, però sempre amb l'intenció d'acabar la meva ruta aquí, a l'Antàrtida..."

En Jordi van estar 292 dies donant la volta al món i avui us ´torno a convidar a la lectura de les seves experiències durant 21 dies en veler per l'Antàrtida... i per cert, si voleu sentir en persona el relat d'aquesta aventura el proper 4 de juny ens en parlarà a la Marató de Viatges Barcelona 2011.

I molta més informació de l'ANTÀRTIDA a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

17/5/11

I el proper dijous 19 no us ho podeu perdre "Cambodja i Vietnam a través del Mekong"

Avui us vull recordar que aquest dijous 19 de maig a les 19 hores al CIAJ (c/ Sant Oleguer, 6-8) podrem gaudir d'una fantàstica conferència "Cambodja i Vietnam a través del Mekong" a càrrec de Lluís Bono, membre de l'Associació Amu Daria i autor de la web Més Enllà un espai de referència per a viatgers/es independents.

US HI ESPEREM !!!!!

I molta més informació de VIETNAM a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

16/5/11

I aquesta nit, conferència sobre Senegal !!!

I recordeu que aquesta nit a les 20.30h. al Pernilet de Sant Andreu (c. Gran de Sant Andreu, 154) Viatica, agència de viatges del barri de Sant Andreu organitza una nova conferència sobre Senegal a càrrec de Josep Colomer, Gerent i Propietari de l’Hotel The Rinho Resort a la població de Saly... de ben segur que serà una xerrada ben interessant...

Us hi esperem !!!

I molta més informació del SENEGAL a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

15/5/11

La fabulosa història de la senyora Wang... i una enquesta i una marató...

"Cristina era una jove mare tarragonina que, el 1932, va quedar vídua prematurament. Al cap de poc temps, apareix a la seva vida Wang Rong, un xinès estudiós de les cultures europees de qual s’enamora bojament i amb qui fugirà fins a la Xina, deixant tota una vida al darrere, inclosa una filla de tres anys. Cristina viurà com a ciutadana xinesa les convulses dècades de 1930, 1940 i 1950, quan el gran país de l’Orient pateix la invasió japonesa, la Segona Guerra Mundial i l’ascens al poder dels comunistes. La senyora Wang Fenglian, nom xinès de Cristina, va tornar al cap de molts anys a Catalunya...."

Com us comentava fa pocs dies el proper 4 de juny té lloc la Marató de Viatges- Barcelona 2011 on he estat convidat a fer una intervenció amb el títol: "Viatges i xarxa: El bloc dels viatges"i he pensat que res millor que fer una enquesta per compartir dubtes, comentaris i reflexions amb tots els seguidors i seguidores de El Bloc dels Viatges i així fer arribar a la Marató les vostres opinions... (només cal clickar a aquest enllaç i ja anireu a parar a l'entrada on trobar l'enquesta) Moltes gràcies !!!

I com agraïment entre totes les persones que em reenviïn l’enquesta (i gràcies a l’amabilitat de Gabriel Pernau - qui sap que haguessin estat els meus viatges sense el seu llibre "A la Xina en bicicleta"- i l’Editorial Meteora) sortejaré cinc exemplars del meravellós llibre “La fabulosa història de la Sra. Wang”… de nou, Moltes gràcies !!

I més gràcies a les trenta persones que ja han dit la seva !!!

14/5/11

Motards per Alemanya

Avui us convido a visitar els àlbums de fotos del Cavall de Ferro Moto Club de Tàrrega. Aquesta associació organitza anualment una trobada de motards i altres activitats vinculades a aquest món i entre elles els Grans viatges del Moto Club com fou el d'Alemanya a l'any 2003:

"El 2003 , un grup de motards del Cavall de Ferro i dels Lleida Chapter van organitzar aquest viatge a fi de fer un recorregut per la selva negra i els castells més emblemàtics.Va èsser un éxit i el començament d'una serie de viatges anuals arreu d'Europa..."

I molta més informació d'ALEMANYA a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

13/5/11

I el dia 16 conferència sobre Senegal...

De nou us volia presentar una iniciativa que Viatica, agència de viatges del barri de Sant Andreu, acaba d'engegar... un cicle de conferències de viatges i en concret, us volia convidar a la propera que tindrà lloc el proper dilluns 16 de maig a les 20.30h. al Pernilet de Sant Andreu (c. Gran de Sant Andreu, 154) a càrrec de Josep Colomer, Gerent i Propietari de l’Hotel The Rinho Resort a la població de Saly... de ben segur que serà una xerrada ben interessant...

Us hi esperem !!!

I molta més informació del SENEGAL a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

12/5/11

Voltant per Tailàndia

"De tornada a Chiang Mai, anem descobrint la ciutat poc poc i ja de primeres resulta un gran canvi en respecte a la caotica Bangkok. Chiang Mai es una ciutat molt mes petita i tranquila, i per a nosaltres el millor de tot es sens dubte el mercat de nit que fan nomes els diumenges (el Sunday Market, no confondre amb el Night Market que es diari i que no es comparable). Aquest mercat es sensacional, un caos de gent i de paradetes que son una verdadera estimulacio pels 5 sentits!..."

L'Eva i l'Aleix van estar 292 dies donant la volta al món i avui podem descobrir les seves experiències per Tailàndia que s'acompanyen d'unes imatges espectaculars... i per cert, si els voleu conèixer en persona el proper 4 de juny els podem trobar a la Marató de Viatges Barcelona 2011.

I molta més informació de TAILÀNDIA a NARINANT.CAT

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

11/5/11

Conferència: Cambodja i Vietnam a través del Mekong

Des del Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) ens convidem a descobrir paisatges espectaculars i una cultura llunyana tot navegant des dels enigmàtics temples d’Angkor, amagats a la selva cambodjana, fins al delta del Mekong... resseguint la costa vietnamita fins a la magnífica badia de Halong, amb més de 3000 illes, i més enllà...

Així, el proper dijous 19 de maig a les 19 hores al CIAJ (c/ Sant Oleguer, 6-8) podrem gaudir de la conferència "Cambodja i Vietnam a través del Mekong" a càrrec de Lluís Bono, membre de l'Associació Amu Daria i autor de la web Més Enllà un espai de referència per a viatgers/es independents.

I molta més informació de VIETNAM a NARINANT.CAT

10/5/11

A pas de tortuga per Madagascar

"Aquest és el viatge que vaig fer l’estiu del 2008 a Madagascar. Des del 21 de juliol al 21 de setembre vaig estar donant voltes per la illa. El viatge va se la hòstia, un dels millors paratges on he estat mai. Ja feia temps que tenia en ment aquesta illa, així que vaig agafar un avió de corsair i cap allà (escala a París). Va ser un viatge intens on em vaig posar a proba amb el meu francès macarrònic i que va acabar per millorar substancialment. Madagascar es un país especial, a nivell paisatgistic de fauna i flora es senzillament increible..."

L'Andreu Vilardell és l'autor del bloc A pas de tortuga on ens relata els seus interessants viatges arreu del món... avui us he presentat la seva ruta per Madagascar, però hi té moltes més... Bona lectura...

I recordeu que des d'ahir podeu participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!

9/5/11

Una enquesta, un llibre i una marató...

El proper 4 de juny té lloc la Marató de Viatges- Barcelona 2011 on he estat convidat a fer una intervenció amb el títol: "Viatges i xarxa: El bloc dels viatges" (Noves tecnologies aplicades als viatgers. Cercador de blocs de viatge. La veracitat o confiança en les experiències dels viatgers. Com utilitzar l’eina? Per a què serveix?) i he pensat que res millor que fer una enquesta per compartir dubtes, comentaris i reflexions amb tots els seguidors i seguidores de El Bloc dels Viatges i així fer arribar a la Marató les vostres opinions...

Així que necessito un cop de mà i cinc minutets del vostre temps... d'antuvi, moltes gràcies !!!!

I com agraïment entre totes les persones que em reenviïn l’enquesta (i gràcies a l’amabilitat de Gabriel Pernau - qui sap que haguessin estat els meus viatges sense el seu llibre "A la Xina en bicicleta"- i l’Editorial Meteora) sortejaré cinc exemplars del meravellós llibre “La fabulosa història de la Sra. Wang”… Moltes gràcies !!!!!

Espero els vostres comentaris !!!!

8/5/11

I aquest dimarts conferència sobre l'ïndia del Nord

I aquest dimarts 10 de maig a les 20.30h. al Pernilet de Sant Andreu (c. Gran de Sant Andreu, 154) comença el cicle de conferències de viatges de Viatica, agència de viatges del barri de Sant Andreu, amb la xerrada dedicada a l'Índia del Nord a càrrec de Mar Furró, Product Manager al tour operador Terres de Somriures i experta en viatges a la Índia, Nepal i Tibet...

Us hi esperem !!!

I molta més informació de l'ÍNDIA a NARINANT.CAT

7/5/11

Viatge a Hongria

"Avui també hem estat a Budapest, com els primers dies. Hem marxat amb el cotxe i, passant per l’Árpád Híd (pont d’Árpád), hem arribat a la Illa Margarita (Margitsziget). Hem aparcat en un pàrquing fizetó (de pagament) i ens hem endinsat a la illa.

Primer hem vist el Zenélő-Kút (un pou musical que cada hora en punt s’hi sent música gravada). Llavors el Japan Kert, un jardí japonès amb tortugues, peixos gegants, cascades, estàtues... Després volíem anar a veure el Danubi, però hi havia el carril de córrer fet de tartà i els que corrien no deixaven veure res. Hem anat a fer un gelat i per un passeig principal, on hi ha havia un ballarí xinès entrenant-se amb un ventall, hem anat a parar a una torre d’aigües (Viztorony), que es podia visitar, però no a l’hora que hi érem. Hem entrat al recinte de la torre i, mentre érem dins, algú ha tancat la porta i ja ens pensàvem que quedaríem tancats dins. Sort que hem sortit per la porta del darrere d’un xiringuito d’aquell recinte..."

L'Arnau Comajoan és el jove autor del bloc Utazó a Magyarország (Viatge a Hongria) on ens relata la seva ruta en cotxe per aquest país (i també per zones d'Àustria, Eslovàquia i Suïssa) a l'estiu de l'any 2008...

I molta més informació d'ÀUSTRIA i SUÏSSA a NARINANT.CAT

6/5/11

Els dies japonesos...

"No es dificil fer us d'un d'aquests banys, tot i que si pots esser iniciat amb un autocton millor que millor. Pero be, la clau per no liarla un cop ets dins es seguir dues regles basiques: dutxar-te ajagut en un tamboret, que es tal i com es dutxen aqui; i portar en tot moment una tovallola petita per eixugar-te el que et convinguis, bo i posan-te-la a sobre del cap quan et fotis dins de la piscineta que toqui, ja sigui d'aigua calenta i/o freda. Al principi aquest detall fa gracia i pot ser que se t'escapi el riure, pero al cap d'unes quantes assistencies al lloc ja no. Sobretot quan penses que tu tb li portes. I a mes ets tu qui ets blanc i qui no te els ulls com ells (ni la tita diria jo... po be...) En fi, es igual ara aixo... Em despisto amb facilitat. Perdoneu-me..."

Ja fa un temps us vaig presentar un dels meus blocs prefereits És quan viatjo que hi veig clar que segueixo encantat pels seus comentaris i reflexions i avui us volia convidar a llegir les experiències durant tres mesos de l'Albert Tortamón, el seu autor, pel Japó...

I no ens oblidem de la situació al Japó i a Fukushima...

I molta més informació del JAPÓ a NARINANT.CAT

5/5/11

Exiliats a Grècia

Exiliats d'Occident és el fantàstic bloc de l'Ona i el Gorka on ens relaten de mervaella experiències i aventures en els seus viatges pel món... avui us convido a llegir les seves entrades de Grècia:

"Bonic despertar, amb bany i noves coneixences. Durant el bany matutí vam conèixer la Rita, una noia alemanya que havia arribat fins allà a dit (cosa de la qual estava molt orgullosa, tampoc n’hi havia per menys!) i que anava en direcció a Israel a provar la vida en un kibbutz. La Rita havia arribat allà feia ja uns dies, i ens va presentar a la seva petita família nudista: en Borge i en Gerald. De fet, al Borge no calia que el presentes ningú, ja que es va presentar tot sol, a crits, des de l’altra punta de la platja, fent signes perquè hi anéssim i així poder-nos ensenyar i explicar tot el que hi havia per descobrir en aquell lloc meravellós (no parava de repetir: “you have to see that you are in Paradise!!”). Estava fet tot un guia turístic!..."

I molta més informació de GRÈCIA a NARINANT.CAT

4/5/11

Més enllà al Nepal

Més enllà és una web referencial en el món dels viatgers independents creada per la Núria Borràs i el Lluís Bono i que avui ens torna a delectar amb una entrada dedicada al Nepal (per cert, recordeu de visitar la seva guia de viatge), en concret a les experiències viscudes En tren pel Nepal:

"El cap de l’estació de tren de Janakpur ens havia venut un bitllet on es llegia “primera classe”. Però quan vam posar el peu a l’andana vam veure que el nostre tren era una ferralla decrèpita i oxidada, sense portes ni finestres que, en uns segons, es va omplir de gent i d’embalums. Vam mirar si quedava algun seient lliure, però això era com desitjar que plogués en un dia tan assolellat com aquell..."

I molta més informació de NEPAL a NARINANT.CAT

3/5/11

Conferència sobre l'Índia del Nord

Avui us volia presentar una iniciativa que Viatica, agència de viatges del barri de Sant Andreu, acaba d'engegar... un cicle de conferències de viatges i en concret, us volia convidar a les dues properes:

La primera tindrà lloc el proper dimarts 10 de maig a les 20.30h. al Pernilet de Sant Andreu (c. Gran de Sant Andreu, 154) dedicada a l'Índia del Nord, i la segona tindrà lloc el proper 16 de maig a les 20.30h. al mateix espai i dedicada al Senegal... de ben segur que seran unes xerrades ben interessants...

Us hi esperem !!!

I molta més informació de l'ÍNDIA i del SENEGAL a NARINANT.CAT

2/5/11

La bona vida a Nova Zelanda


La Bona Vida és el bloc d'en Manel i na Cristina on trobar alguns comentaris i fotografies de diferents llocs que han pogut visitar... Avui us convido a gaudir dels seus relats i imatges del viatge de més de dos mesos per Nova Zelanda que va tenir lloc a l'hivern del 2010:

"Amb la panxa plena embarquem al nostre vaixell que ens portarà a fer una ruta per Bay of Islands. Voltem per diverses illes, però sobretot ens impressiona quan comencem a veure dofins. Sembla una piscina, però estem al Pacífic...."

Molta més informació de NOVA ZELANDA a NARINANT.CAT

1/5/11

Viatge de final d'etapa de 4art d'ESO a Itàlia

Fa pocs dies han tornat del seu viatge de final d'etapa a Itàlia els i les alumnes de 4art d'ESO de l'Institut Manuel de Montsuar de Lleida i aquí teniu en extracte de les seves experiències:

"L’endemà rumb a Verona on vam poder gaudir d’un centre històric molt cuidat i fer-nos les fotos de rigor a la balconada on “suposadament” Romeu va encisar Julieta. La segona nit la varem passar al Lido de Jessolo, campament base per a visitar Venècia. Així va ser el dia següent, visita a la ciutat dels canals i del romanticisme: Pont dels sospirs, plaça Sant Marc, pont Rialto, estació ferroviària, canals i gòndoles..."

I molta més informació d'ITÀLIA a Narinant.cat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...