20/5/11

Una nova conferència de Coneguem el Món: La Volta al Món

Desde Coneguem el Món, us volem convidar a donar LA VOLTA AL MÓN, amb la Mireia i el Marc, creadors del bloc Viatge 365... Una parella viatgera i amb moltes ganes d’explicar i compartir la seva particular volta al Món. Ens trobarem el proper divendres 27 de maig a les 19h al Centre Cultural Can Fabra

"Has pensat mai en deixar-ho tot i marxar a fer la volta al món? Si és així, possiblement t’interessarà escoltar les experiències dels qui ja han fet realitat el seu somni. En un col·loqui obert al públic, El Marc Elena i la Mireia Salvador , autors del bloc Viatge 365, explicaran com van planificar i quines dificultats van haver de superar durant el viatge més important de les seves vides. Per què no compartir somnis durant una tarda?"

La Mireiaés una addicte als viatges, al Marc li encanta viatjar, l'esport, riure i viure la vida!!! La combinació perfecte per aquesta parella viatgera. que fa poc han iniciat una nova aventura, la creació d'un Club de viatges on s'han proposat el repte de desvirtualitzar als blocaires de viatge a través d'esdeveniments per tot l'estat.

US HI ESPEREM !!!!

I recordeu que ara és el moment de participar en el sorteig de cinc exemplars del llibre La fabulosa història de la Sra. Wang i a més ajudar-me amb una enquesta sobre El Blocs dels Viatges... Moltes gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...