9/12/09

Descobreix El Salvador

Com us he parlat en altres ocasions, un grup d’enamorats del món que ens agrada viatjar, conèixer i compartir ens hem unit en el projecte "Coneguem el món" per organitzar cada segon divendres de mes una xerrada al Centre Cultural Can Fabra (c/ Segre, 24-32) en el districte de Sant Andreu de Barcelona.


Aquest mes ja anem per la sisena conferència i aquest cop us volíem convidar a la xerrada Descobreix El Salvador, el "pulgarcito de América"que tindrà lloc el proper divendres 11 de desembre a les 19h. amb la participació de Carlos Vladimir Najarro Galvez, amant del seu país, i Bárbara Collado, cooperant d'Enginyeria Sense Fronteres (ESF) que va viure durant dos anys en aquest país.

La jornada s'acompanyarà d'una exposició fotogràfica i d'informació sobre les activitats que desenvolupa a El Salvador l'associació REDS (Red de Solidaridad para la Transformación Social) durant la setmana prèvia a la xerrada i el mateix dia 11 de desembre, podrem degustar menjar típic, escoltar música salvadorenca i moltes coses més...

Us esperem a totes i a tots...

Pd. De moment El bloc dels viatges continua en aturada. Però a principis de l'any 2010 tornarem amb més novetats i viatges. I també, ben aviat començaré la tramesa del llibre "El Soroll de la Milpa" a tothom que ha participat amb els seus suggeriments a la millora d'aquest bloc... i us comentaré les propostes que han arribat... Moltes gràcies !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...