2/10/11

Ruta Baobab i DeViatge.cat guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011

Ahir a la nit La Seu d’Urgell va acollir la IV edició dels Premis Blocs Catalunya, que organitza l’associació STIC.CAT. Més de dues-centes persones van assistir a l’acte, celebrat a la Sala de Cultura Sant Domènec de la capital de l’Alt Urgell. Els Premis Blocs Catalunya han guardonat 24 blocs, ditribuïts en 12 categories temàtiques (dins les quals es distingia entre blocs personals, coporatius i professionals), i dos premis especials STIC.

I entre ells en la categoria de Turisme i Viatges han estat guardonats dos dels meus blocs preferits i que us convido a visitar: Ruta Baobab i DeViatge.cat... Moltes felicitats a tots els/les guanyadors/es, participants i la gent d'organització que ha fet una feina fantàstica !!! I de nou aprofito per donar les gràcies a totes les persones que van fer que El Blocs dels Viatges fos finalista d'aquesta edició i als més de 800 blocaires viatgers que m'han acompanyat durant aquests quatre anys amb els seus relats i imatges. Moltes gràcies  i Bons viatges !!!

 



3 comentaris:

francesc ha dit...

Moltes gràcies a tu per la teva feina divulgadora viatgera :)

Una abraçada!

Edurne Vega ha dit...

Moltes gràcies per recomanar-nos! I felicitats a tu també, el teu bloc és molt i molt bo! Seguim en contacte i ens llegim! Una abraçada!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Felicitats, ser finalista també és un premi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...